Det här har jag gjort i sommar

Allmänt

Nu har jag gått från sommarmood till höstkänslor, så jag tänkte det var dags att blicka tillbaka på en riktigt bra sommar. En sommar när jag sänkte kraven, tog det lugnt, men framförallt tog dagarna mer som dem kom. Jag såg varje dag som unik och gjorde det jag kände för. Jag var ledig mycket, mest någonsin tror jag – så mycket att jag faktiskt blev lite less på det. Jag ångrar ingenting och jag önskar ingenting som jag inte hann med. Vädret kan man inte klaga på heller, toppenväder och bottenväder om vartannat. Verkligen en bra sommar för Clara. Det här har jag gjort i sommar…

motparis1

Sommaren för mig startade någon gång där i juni, med en trip till London, direkt till Göteborg i några dagar för Blodomloppet, vänner och simning. Jag cyklade på Isaberg med Team Rynkeby över en långhelg. Syster Julia tog studenten och jag cyklade Tjejvättern, Halvvättern och Vätternrundan. Jag hade en triathlondag med bästa vännen och dagen efter Vättern var jag med på den stora triathlondagen på Axamo, med väldigt trötta ben. Någonstans där var jag på trav för första gången i mitt liv också. Jag och Elin tog en vandring på Store Mossen. Jag firade Midsommar med släkten i Örserum och någon dag senare cyklade jag två fina rundor med kusinen och pappa.

traninslager_isabergvatternrundan_clara2sondagscykling

Juli inledde jag med JOW och en riktigt härlig äventyrshelg med simning, cykling, löpning, vandring, fika och vänskap. Sen åkte jag till Sommen och paddlade kajak. Jag var med i Jönköpings-Posten som jag efteråt har fått många hälsningar ifrån. Jag cyklade från Gränna till Paris med Team Rynkeby – en underbar resa och upplevelse. Under semester spontanade vi i familjen en roadtrip till Danmark. En lungröntgen hann jag också med (mitt livs andra faktiskt och nu vill jag göra min andra fotröntgen också).

huyteamrynkeby_clara7nyhavn3

Sommaren bjöd på många grillkvällar, både hemma och borta. God mat och umgänge i mängder. En del restaurangbesök också, när ingen orkade laga mat. Jag har aldrig simmat så mycket öppet vatten som jag gjort i år och de gångerna det var meterhöga vågor och typ 23°C i Vättern var absolut roligast. Jag tror aldrig jag tränat så bra en sommar som i år. Fikacyklingar med både gamla och nya cykelvänner har hunnits med. Dessutom inledde jag mitt tionde år som simlärare.

simning_clara2

Från Göteborg till Linköping på cykel med Ride of Hope i augusti. En helkväll i Borås för arbete med Team Rynkeby till förmån för Barncancerfonden. Som jag älskar det! Sen drabbades jag av lite ohälsa som gjorde att jag inte kunde träna i den mån jag gjort tidigare, jag blev skadad dessutom och när jag är skadad är det svårare att hålla humöret uppe. Ironmandebuten sattes lite på spel, men efter snabbfix hos sjukgymnasten lyckades jag ta mig i mål i Kalmar. Det är jag supernöjd över! Det medförde dessutom en helg på Öland för semester.

rideofhopeclarajulia2
ironmanlopning

Men innan dess hade jag en mysig pizzadate med Linnéa i Gränna och så sprang jag mitt livs sämsta lopp (kände jag just då). Till sist möblerade jag om i rummet för att skapa arbetsro, men när studierna inte tog fart som jag hade planerat åkte jag till Göteborg för någon dag där med vänner, simning, bananpannkakor, skogspromenader och sista doppet i sjön. Bästa kvällen på Liseberg också, sådär härligt spontant.

Sommaren 2016 var verkligen härlig!

kasjonironmankalmar

8 reaktioner på ”Det här har jag gjort i sommar

  1. Skrev just en megalång kommentar haha. Men den försvann tyvärr.
    Bra sommar du haft! Jag är relativt nöjd med min med. Den här varit upp o ner och samtidigt väldigt likt de senaste 4åren. Nästa år blir det nog förändring som tur är :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *