Måndagspaddling i Sommen

Hälsa

Jag har ju semester och utan att tänka så mycket på det förutom att jag kan göra precis det jag känner för, så hade jag och pappa en mekdag hemma igår. Eller pappa fixade med mina cyklar och jag pekade, kollade på och försökte lära mig lite. Men jag trivs bäst vid sidan av, så jag får ett hum om alla delar och med kniven mot strupen kanske jag skulle kunna lite. Helst av allt vill jag inte röra avancerade saker, därför fixar alltid pappa allt sådant.

Nu är min gula Rynkebycykel rengjord, polerad och många slitna delar är utbytta. Den får inte komma ut förrän på fredag och för att stilla min lilla cykelabstinens kommer jag nog ta en liten runda på min andra cykel som vi också grejade med.

Efter en rätt tuff helg för kroppen var det vilodag som gällde igår, men jag kunde inte bara sitta hemma hela dagen. Dessutom sken solen och regnet om varannat. Jag var bara tvungen att vara utomhus. På kvällen tog jag med pappa och Julia till Tranås för Måndagspaddling i Sommen.

Just Måndagspaddling hos Petrus Kajak börjar bli lite utav en sommartradition skulle jag säga. Jag älskar det! Jag gillar vatten och vid paddling är du riktigt nära vattnet hela tiden. Inga ljud som stör, bara skvalpet från paddlarna. Det låter härligt. Att sticka iväg några kilometer på sjön, med egen kraft i kvällens solstrålar är rogivande och underbart. Så fantastiskt härligt!

paddling12paddling0paddling2paddling3paddling8mandagspaddling

En reaktion på ”Måndagspaddling i Sommen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *