London London

Resor

I slutet av maj åkte tjejerna i den närmsta släkten iväg på en tjejweekend till London. Det var en början på en upplevelsevecka som varade i över tio dagar för min del. Den veckan, var alldeles underbar och jag upplevde så otroligt mycket. Det var också det som gjorde att jag hamnade ur fas och hamnade efter med både det ena och det andra. Äntligen är jag nästan tillbaka igen! Nu upplever jag den fantastiska veckan igen, genom att ta det från början.

Fredagen den 27 maj lyfte planet från Landvetter till Stansted. Vi tog Stansted Express in till London, där vi sedan hoppade på tunnelbanan för att ta oss till lägenheten vi hade hyrt en bit från Notting Hill. Vi hade dock inte riktigt turen med oss under resans gång, vi stötte redan här på problem. Men det är gammalt nu. Sen testade vi klassikerna som att äta fish & chips, engelsk frukost, någon gick ut på klubb eller om det var pub om kvällarna. Någon kväll gick vi till glassbaren. Vi åt mat både ute och hemma, vi testade olika smaker. Vi njöt, vi hade det faktiskt underbart. Vi skrattade och vi upptäckte.

I Sverige var det sommar, i London var det kyligt, grått och sista dagen stod det som spön i backen. Vi gick en hel del, vi tog tunnelbanan ännu oftare. Vaktparaden utanför Buckingham Palace hade generalrepetition inför Drottningens 90 årsdag. Vi gick vidare och drömde inne på Harrods. Flera dagar på raken ägnades åt shopping, speciellt på Oxford street. Jag är inte så mycket för shopping, men samtidigt hade jag noll förväntningar inför resan. Jag ville egentligen bara komma iväg, få upptäcka London igen som är min absoluta favoritstad utanför Sverige. Jag ville ha roligt och jag ville se Big Ben. London London I love you!

Sen var den helgen slut, för på tisdagskvällen flög vi tillbaka. Erfarenheter och upplevelser rikare. Det var även efter det här mina lungor blev kassa och först nu en månad senare känns dem nästan normala igen. Övriga åkte hemåt. Jag åkte till Göteborg för att fortsätta min vecka.

londonbuckinghamvaktparaden1londonbuckingham1buckingham_londonharrodslondon_majregentstreetlondon_majlondon_majbigbenlondoneyelondon_maj

4 reaktioner på ”London London

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *