September ska bli bra

Allmänt

Jag inledde första september med att cykla igen, jag som inte har cyklat sedan Ironman för tolv dagar sen. Äkta cykellycka idag! Men jag fick korta ned rundan lite eftersom benet fortfarande krånglar. Den här månaden ska jag ta tag i det igen, jag vill må bra, jag vill kunna röra mig obehindrat.

Jag har bestämt att september ska bli bra. Jag har bara bestämt det! Jag har inte tränat så mycket efter tävlingen, för kroppen har behövt vila och återhämtning. Visst är det coolt hur kroppen fungerar? Jag hade fruktansvärt ont i någon dag, sen försvann det. Visst att cellerna fortfarande jobbar med att reparera, men nu har det gått så långt att jag mer känner mig slapp och lat. Jag saknar träningen. Jag har inte haft många timmars träning den senaste tiden. Dessutom består mitt ”nya liv” av att sitta mest hela tiden, vilket ryggen redan har tagit stryk av. Hur ska jag klara av detta? Min kropp och knopp måste röra på sig, den måste vara aktiv. I mitt jobb är jag mer än aktiv, jag har inte suttit ner såhär mycket som jag gjort den här veckan på flera flera år. Jag måste få röra på mig.

Jag vill fylla livet med glädje, jag får absolut inte glömma bort att följa mitt hjärta, jag måste göra något roligt varje dag. För det är vad jag mår bra av, om det så är att träna, kolla på något roligt klipp eller lyssna på en bra podd etc. Jag vill vara lycklig! Jag får inte glömma bort att skratta. På min anslagstavla har jag skrivit #LOVELIFE för att jag inte ska glömma bort varför jag lever. En stärkande påminnelse flera gånger om dagen. September ska bli bra!

Jag var väldigt nere i måndags, jag har klättrat lite uppåt. Jag är skadad i år likt som jag var förra året exakt den här tidpunkten på året. Att vara skadad är inte roligt. Att behöva göra saker man inte tycker är roligt är också påfrestande. Men september ska bli bra! Nu ska jag börja träna ordentligt igen, för att hitta energi och för att må bra igen. Jag måste träna. Det har gått en månad sedan jag cyklade Göteborg – Linköping, det känns som minst två. Ironman var verkligen augustis höjdpunkt och glädjeskutt. Augusti blev bra överlag tycker jag, men jag älskar livet när man ska vara med i ett lopp. Jag hatar tomheten efteråt. September ska bli bra!

[x] Få förståelse över vad som är skadat i vänsterbenet – gå till fysioterapeuten

[x] Inte glömma bort att skratta och ha kul – göra minst en rolig sak varje dag

[x] Träna på att säga Nej till det jag inte känner för och samtidigt tacka Ja till det jag verkligen vill

[x] ”Spend your money wisely” – tänka efter varje gång jag drar bankkortet

[x] Acceptera livets förändringar och försöka göra det bästa av det

[x] Skapa awsome rutiner

september

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *