Hon är min favorit

Allmänt

I år tog världens bästa lillasyster studenten. Vi firade i dagarna tre eller egentligen hela den veckan. Det började med att jag var fotograf på balen och kollade när Julia och hennes Albin var så vackra. När dem sedan sprang ut från Sandagymnasiet på fredagen var vi lyckliga över att meterologen hade fel, eftersom vi hellre ville se glada studenter i solsken än i spöregn. Tänk att det var tre år sedan jag gjorde samma resa!

På eftermiddagen var vi bjudna att fira Albin hemma hos honom eftersom vi hade kalas hemma hos oss under lördagseftermiddagen istället. När jag och pappa hade cyklat Halvvättern på söndagen var det återigen firande, den här kvällen hemma hos mormor och morfar. Vilken student dem fick. Vilken festhelg det blev. Hon är verkligen min favorit!

studentjuliastudentjuliabal4_svstudentjuliastudentjuliastudentjuliastudentjuliastudentjulia

En reaktion på ”Hon är min favorit

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *