Det jag ska göra i sommar

Allmänt

Igår gick jag på semester. I tre veckor är jag ledig innan jag jobbar en vecka för att ytterligare ha en veckas semester. Förra året kunde jag bara få ihop två veckor mellan alla simskolor, då nöjde jag mig med det. I år gick det att planera in tre, sen tog jag ytterligare en för jag var sugen på att cykla Ride of Hope genom södra Sverige i augusti. Nu blir det inte hela sträckan, men två etapper.

Jag gjorde ingen bucketlist för juni, jag hade fullt upp med massa annat. Nu när det är juli och vi är mitt uppe i sommaren tänkte jag ut lite roligheter jag gärna vill hinna med innan hösten kommer. Sett till hur snabbt tiden har gått 2016, vi är ju redan förbi halva året, vet jag att det inte är allt för lång stund innan vi är där.

Jag försöker släppa tanken om tiden. Jag försöker leva den dagen jag vaknar till. Jag dansar i regnet, jag svettas i solen. Jag har semester och det är först nu jag inser att jag faktiskt har det, för mig har det inte varit någon nedräkning. För mig känns hela sommaren som ett långt sommarlov, oavsett om jag jobbar om dagen eller inte. Det känns nästan som jag redan har fått smaka på ledigheten, för trots att jag har jobbat en del under maj och tills nu, har det varit en lugnare period. Jag blev redan rastlös i onsdags kväll, och då hade jag en jobbdag kvar.

Dagarna som är ”en dag” är dem jag älskar mest. Alltså när jag tänker bort om det är lördag eller måndag. Alla aktiviteter borde man kunna göra när som i veckan, äta gott när jag vill och jobba när som helst på dygnet. Jag kategoriserar en bra dag, när jag om kvällen tänker tillbaka och har skapat minnen som är unika för det datumet – inte när den innehåller massa vardagsvanor. Den fantastiska känslan har jag fått många gånger i år, men jag vill ha mer!

Ironman i Kalmar är ungefär slutet på min kalender, sen är det ett helt oskrivet blad med massa ovetande. För efter det är det lite som ett nytt liv startar, känns det som. Jag kommer bli slagen av tomheten det vet jag. Det enda jag har inplanerat är att jag ska börja studera och att jag är anmäld till några löplopp när vi börjar gå mot höst. Kanske känns det lite skönt efter den här våren?

Egentligen har jag inte jättemycket sommarplaner utöver det jag gör övrig tid på året. Vi i familjen vill åka någonstans och försöker hitta något bra resmål som passar alla. Vi ska till Öland i samband med Ironman, men annars har vi inget som vi ska göra gemensamt. Mitt stora äventyr blir att cykla till Paris igen med Team Rynkeby. Sen hoppas jag på spontana upplevelser och utflykter. Jag vill träna. Jag vill vara utomhus. Jordgubbar älskar jag och grillat är gott.

[x] Simma riktigt mycket open water, för bassängen kan jag simma i året runt.

[  ] Jag vill verkligen vara med på #entriathlonmittiveckan minst en onsdagskväll.

[x] Hitta på roliga upplevelser med mina vänner.

[x] Ha en underbar cykelresa genom Europa med Team Rynkeby.

[  ] Bli vän med min nya cykel, så jag både kan cykla långt och snabbt helst ganska bekvämt.

[x] Prestera på Ironman i Kalmar i augusti.

[/] En måndag vill jag vara med på Måndagspaddlingen i Sommen och en annan måndag vill jag vara med på Måndagscyklingen med La Lepre Stanca.

[x] Jag vill ändra om i mitt rum så att det blir mer arbetsanpassat, för att lättare skapa studiero.

triathlondagenhoneycombsimning_clara1juliasstudent

7 reaktioner på ”Det jag ska göra i sommar

  1. Så härligt att läsa om dina funderingar. Älskar den här kommentaren: ”Jag försöker leva den dagen jag vaknar till” <– sjukt vettigt och tänkvärt.

  2. Härlig bucketlist, kan vara ganska skönt att ha oplanerad semester och hoppas ni hittar något resemål :)

  3. Vilka fina bilder du tar! Särskilt bilden på dig är riktigt bra! Du skulle allt ta profilbild åt mig :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *