Vad hände 2015?

Allmänt

Till skillnad från förra året har jag faktiskt tid nu att reflektera över året som har varit och jag tror det är viktigt att man gör det. Alltså tar sig den tiden för att utvärdera och på så sätt tror jag att man utvecklas. Jag vet att jag hade det lite stressigt där vid nyår förra året så 2014 års reflektioner kom nog ungefär två månader försent och då i formatet nedan. Jag tyckte det var bra, därför kör jag på samma i år igen (en del svar har inte ändrats ett dugg). Jag har även sett den här listan cirkulera på flera olika bloggar jag läser. Men här kommer min variant av 2015.

Gjorde du något 2015 som du aldrig har gjort förut?
Ja faktiskt, jag cyklade otroligt långt på flera olika ställen i världen och såg vackra platser jag aldrig skulle ha sett annars. Dessutom gick jag John Bauerleden med Elin och det blev rekord i längd. 

johnbauer

Genomdrev du någon stor förändring?
Jag försökte jobba på min sociala sida och lära känna nya människor.

Vilket datum kommer du alltid att minnas?
Om jag säger såhär så minns jag inte datumen, men jag minns dagarna. Året har bjudit på väldigt många sådana dagar som jag sent kommer att glömma. Både stora som små.

Dog någon närstående?
Både Harry och Kenzo, inom loppet av någon vecka.

Vilka länder besökte du?
Först tänkte jag att jag inte hade besökt så många länder i år, men så kom jag på att det har jag ju visst. Väldigt många faktiskt. Jag började med en fjällresa till Trysil i Norge, en kryssning till Åland, hela Team Rynkeby-resan där jag cyklade genom Tyskland, Holland, Belgien och Frankrike. Nu i höst var jag i Barcelona och för två veckor sedan i London. Sen har jag åkt runt i Sverige ovanligt mycket också.

trysilfjellet

Bästa köpet?
Antingen uppgraderingen av min Macbook Pro eller min Bianchi-cykel.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Hela cykelresan till Paris, alltså då menar jag hela vägen från när projektet startade förra året.

ulricehamn

Saknade du något under året som du vill ha 2016?
Mer struktur på träningen, hela året om även att jag är väldigt nöjd med träningen nu på hösten och all cykling i våras. Jag brukar alltid tappa det i perioder. Löpningen också! Sen vill jag gärna komma på åt vilken riktning jag vill att mitt liv ska ta (tänker mest yrkesmässigt).

Vad önskar du att du gjort mer?
Tränat från början av januari och regelbundet ända fram tills nu. Kanske också njutit i stunden lite extra, även att jag har kämpat med det där.

Vad önskar du att du gjort mindre?
Stressat!!

Blev du kär i år?
Ja, i cyklingen! Jag älskar att cykla och längtar ihjäl mig efter att få ta fram cykeln igen.

tjejvättern13

Den bästa tv-serien?
Dem senaste åren har jag älskat tv-serier. Jag har kollat på massor, följt massor. I år är första året jag har tröttnat på det. Jag har kommit på att jag har kollat på många serier bara för att alla andra kollar på dem och tycker dem är bra. Så nu i höst har jag sållat och kvar har jag endast Grey’s Anatomy, Suits, Morden i Midsomer och nya favoriten Quantico. Sen brukar jag kolla på vissa svenska program också som Sveriges Mästerkock, Hela Sverige bakar etc. Men jag har haft otroligt lite tvtid i år. Filmkvällar också för den delen.

Bästa boken du läste i år?
Nu är inte min favoritsysselsättning att läsa. Dock jag har vissa böcker jag vill läsa, bland annat dem jag fick i födelsedagspresent och dessutom har jag en hel del olästa i bokhyllan sedan tidigare. Jag är otroligt dålig på att ta mig den tiden, för att läsa böcker. Men den här boken och den här har jag bland andra läst.

Den maträtten åt du oftast?
Våfflor med bär och grädde!

mars_2015

En låt du minns?
Jag fastnar för en poppis-låt, lyssnar på den massor och sen tröttnar jag. Nu kan jag bara komma på Lukas Graham’s 7 Years.

Vad var din största karriärsmässiga framgång?
Att säga upp mig från alla jobb jag hade i början av året och satsa på att bara ha ett heltidsjobb; som simlärare.

Och din största framgång privat?
Cyklingen. Jag utvecklades otroligt mycket som cyklist, jag blev både bättre och starkare. Dessutom fastnade jag för det. Men jag antar att man måste tycka det är kul när man cyklar närmare 500 mil på fyra månader.

Största misstaget?
Att köpa onödiga saker, som tex flera dyra träningskort jag bara använt en gång. Och att inte lyssna på stress-signalerna, det var så nära att jag nådde den där väggen…

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Mycket gladare, 2015 har varit ett riktigt bra år!

Vad spenderade du mest pengar på?
Barncancerfonden.

rynkebyclara

Något du önskade dig och fick?
Upplevelser! Fast nästa år vill jag fylla på upplevelsekontot ännu mer.

Vad gjorde du på din födelsedag 2015?
Jag var på Prison Island, jag åt lasagne och hade en lugn kväll framför datorn.

Vad fick dig att må bra?
Att lyssna på mig själv, att säga nej, att umgås med vänner och familjen, att träna, att cykla, att äta choklad och att inte låta något stoppa mig. Liksom att följa min egen vilja.

De bästa nya människorna du träffade?
Utan tvekan, alla i Team Rynkeby både från team 2015 och 2016. Sen gillar jag er, en rad med bloggare och andra sociala medie-profiler, fast dem flesta sistnämnda har jag inte träffat IRL.

teamrynkeby7_9

Vad är du stolt över?
Att jag klarade av att cykla så många mil som det krävdes för att få vara med på resan till Paris och dessutom att jag cyklade alla etapper längs vägen, trots att det krävdes en hand i ryggen ibland (bortsett från den obligatoriska bussresan). Och att cykla Tjejvättern, Halvvättern och Vätternrundan.

Högsta önskan just nu?
Att 2016 blir så bra som jag tror att det kommer bli!

Vad tänker du göra annorlunda nästa år?
Stressa mindre, inte skjuta på jobbiga saker, leva i nuet, uppleva mer, och följa mitt hjärta.

puss

4 reaktioner på ”Vad hände 2015?

  1. Åh men du verkar ju också haft ett kanonår! Vad härligt att du varit ute och tränat så mycket :) Din lista hade mycket fler frågor än min… Typiskt, orkar nog inte lägga till några nu haha.

    Svar: Ja jag gör inte listor så ofta men sådana här i slutet på året är lite roliga :) Tack, hoppas du också haft ett bra år! Gott Nytt År!

  2. Vilket härligt år du har haft Clara. Och mer kommer 2016. Kan vi inte försöka få till en cykeltur ihop då?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *