Veckan i London

Resor

Vi är hemma igen; jag och Julia är hemma från några helt fantastiska dagar i London. Jag hade planerat att jag skulle hinna blogga och dessutom hinna med att göra annat på kvällarna eller morgnarna. Bland annat skulle jag morgonjoggat, enligt min träningsplanering, men gissa hur många gånger har jag gjort det…

Vi kom i säng rätt sent på kvällarna för det har varit så mycket vi velat se, men också för tidszonen. Vi har gått väldigt mycket och varit igång nästan hela tiden så både kroppen men framförallt fötterna har varit otroligt slitna. Fötterna har knappt hunnit återhämta sig under natten, inte minst från min långa promenad i fredags. Jag har haft jätteont i fötterna redan av det som vi har gått, så därför ställde jag in joggarna.

Vi bodde på ett ganska litet hotell, väldigt internationellt och enligt mig ett bra ställe att sova på för en liten billigare peng (vårt rum hade sushi-tapeter). Men det var kass internet och dem få gångerna vi verkligen behövde få tag i internet fick vi gå till ett café, för att kanske leta upp nästa plats vi skulle ta oss till. Där av har jag varit näst intill offline i fyra dagar, jag har inte någon koll på omvärlden och det har både varit stressande och avslappnande. Men lite handikappad känner man verkligen sig.

Jag har skrattat, för Julia är så rolig att umgås med. Det har varit en fantastisk resa, underbara dagar och framförallt har vi kunnat stänga ute allt som kallas vardag. Det har verkligen inte varit en resa för att vila upp sig, eller liknande, för vi är mer slut nu är i måndags. Inte minst i fötterna!

Jag har fått se mycket, vi har gjort nästan allt det jag ville göra den här gången. Och det vi inte hann med gör inget att det inte blev av, för nästa resa till England och London är redan bokad. Jag är superglad för att resan blev av och speciellt nu i Christmas-time. London är underbart!

london

2 reaktioner på ”Veckan i London

  1. Himla skönt att ni är med vid nästa resa, lite tryggt att ha med någon som hittar. Tack för att ni vill följa med. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *