Min 21 årsdag

Allmänt

Den 28 december varje vinter är min dag. Jag älskar att fylla år just då, även att det kanske redan är fullt upp under den här tiden på året. Men det är något visst med det ändå. Det är absolut supersvårt att önska sig något i present, eller för den delen ge mig något (det måste vara lättare att ha lite längre i mellanrum). Det är tanken som räknas och inget ska köpas för att man ska ge bort något. Något sådant fick jag inte i år heller. Det jag hade önskat mig var någon upplevelse och det fick jag i lördags.

Hela förmiddagen idag spenderade jag tillsammans med Julia och hennes Albin på Prison Island som fångar. Vi skulle klara av så många celler vi kunde på tre timmar. Go Banana! Det var vårt teamnamn och när vi var alldeles klara efter dem timmarna hamnade vi topp tre på High Score och det är vi nöjda med. Alltså vilken otroligt rolig förmiddag vi hade tillsammans. Som vi kämpade i både dem fysiska och i dem taktiska cellerna. Det var nästan samma celler som sist jag var där för väldigt många år sedan men med lite uppfräschning, så vissa kom man verkligen ihåg hur dem var. Det var riktigt roligt och jobbigt ändå!

Sen åkte vi hem för att äta lasagne med mormor och morfar, till dessert gjorde jag Gino på banan, hallon, apelsin, kiwi och vit choklad. Det är min favorit just nu.

I present fick jag väldigt många böcker som jag gärna ville ha, jag fick en fruktkorg (perfekt present enligt mig) och pengar, sen fick jag förmiddagen på Prison Island också.

Det blev en väldigt lugn och skön dag, med äventyr och god mat tillsammans med familjen. Precis så som jag ville att den här måndagen skulle bli. Älskar alla hälsningar och tackar så mycket för dem. Ikväll ska jag ta det lugnt framför datorn eller en bra film.

Ha en fortsatt happy monday!

rudenstamspresenterpresent_böckerginoprisonisland_huskvarna

12 reaktioner på ”Min 21 årsdag

  1. Åh, stort grattis i efterskott, Clara! Vad glad jag blir över att läsa att du gillar din födelsedag och datumet den infaller på. Känns som att många barn som föds runt jul har en komplex känsla inför just den dagen eftersom man får dela det med så mycket annat. Tycker dina presenter var toppen och framför allt det där prison island verkar ju superspännande!

    1. Tack Sandra! Jag håller med om att det händer otroligt mycket nu kring jul/nyår och dessutom blir det som om man bara får ”1 gång” om året, till skillnad från någon som fyller år på sommaren.

  2. Grattis i efterskott, låter som riktigt härliga presenter. Prison Island låter som Bodaborg, sånt är ju superroligt och brukar reducera i lite blåmärken och några tankevurpor ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *