Mål 2017

Drömmar

Inga nyårslöften bara mål för 2017 att sträva mot. Jag vill ha sådant som tillförs i livet, inget som tas bort eller blir förbud. Jag startade 2016 med att skriva mina drömmar, nu när jag läste det igen blev jag nästan tårögd för alla drömmarna är verkligen Clara och jag har nästan gjort allt jag ville göra 2016 (utan att aktivt tänkt på det). Där skrev jag också att jag inte ville ha för många mål, för att lämna utrymme till spontanitet och sänka stressen. För de mål jag sätter upp gör jag verkligen allt för att lyckas med, sen kan alltid mål ändras längs vägen.

Jag tänker att jag vill ta med mig den tanken in i 2017 också, egentligen vill jag ta med mig alla drömmar i det inlägget. Men jag ska fokusera på några mål som jag hittade i min bok om drömmar och oftast är det fysiska utmaningar. Vissa saker vill jag bara ta som de kommer.

Bestäm över livet och gör det du själv vill. Gör något drömmigt varje dag!

Bara för att det om några veckor blir ett nytt år behöver inte det betyda nystart för alla. Jag har fullkomligt älskat 2016, det har varit bäst och egentligen vill jag inte att det ska ta slut. Jag kommer ihåg att sist jag hade ett sånt där bäst år var 2013 eller om 2015 också var i topp.

Nystarter och synen på ett år

Jag tänker åren som i en cirkel, att man kommer tillbaka till samma punkt 365 dagar senare, bara att man är ett år äldre. Eller så kan man tänka åren som ett långt snöre, där det återkommande inte alls har ett mönster. Eller så tänker man varje år som något helt annat. Hur ser du på ett år?

När man tänker i en cirkel blir det automatiskt som en nystart varje gång man når toppen vid december – januari. Varje år har något visst. I år gick jag in med tänket att det kommer bli ett riktigt bra år och det blev det. Inställning! Gör det till det du vill att det ska bli. Så tänker jag inför 2017 också. Man bestämmer mycket själv över hur ens år ska bli. Äg ditt liv!

I tanken är jag redan inne i 2017

Jag är med i Team Rynkeby Jönköping 2017 och projektåret startade i september, vilket har gjort att just siffran 2017 inte är en ovana för mig. Faktum är att jag redan i oktober kom på mig själv skriva att det var 2017 alla redan, på så sätt är mina tankar redan inställda på nytt år. Tankar är intressanta men kluriga.

När jag redan i somras började tänka på nästa lopp-säsong ville jag ge mig på En svensk klassiker igen, men sen råkade det bli ytterligare ett år med Team Rynkeby som krockar med Vansbrosimningen. Dessutom krockar Ironman Jönköping som jag också hade tänkt mig.

Lopp och tävlingar 2017

Jag har tänkt om och istället ska jag cykla Gränna – Paris med Team Rynkeby Jönköping för en tredje gång. Jag vill cykla min femte Vätternrunda, helst snabbt. Jag vill bli en mycket bättre skidåkare och ge ett fjärde försök till att ta mig Öppet spår, Sälen – Mora på längdskidor för en andra gång.

Styrka och uthållighet, som var ledord för 2016 kommer bli mina ledord för 2017 också. En stark och uthållig kropp, men även mentalt. Jag vill bli skadefri, jag vill kunna löpträna smart. För i augusti ska jag till Kalmar igen och förhoppningsvis nå målet jag satte upp för årets Ironman. Som uppvärmning vill jag köra Borås Triathlon.

Andra mål och utmaningar 2017

Jag vill fortsätta jaga kunskap. Jag vill att varje dag ska vara unik. Jag vill uppleva saker. Jag vill utmana min sociala förmåga, umgås med vänner. Utmana rädslor. Jag vill fortsätta prioritera mig själv, min hälsa och det jag mår bra av. Acceptera tiden som den är och jag vill inse att vissa saker inte längre har en lika stor betydelse för ditåt jag vill. Mer offline! Låg stressnivå och massvis av kärlek till livet. 2017 kommer bli bra!

clara_header

5 reaktioner på ”Mål 2017

  1. Vad härligt att du är nöjd med året :) Det är viktigt!
    Tycker denna hösttermin blivit bättre och bättre, om än mer stressig än vad jag önskar. Iaf nu de sista månaderna. Så är det ibland och jag får lära mig till nästa år :) Mer offline är bra!
    Kram

  2. Kul att få läsa om att du klarat dina mål! Önskar dig ett varmt lycka till med ditt 2017!! <3 Kanske träffas vi då också!

  3. Imponerad över att du orkar sätta såna mål. Mitt mål sträcker sig oftast inte längre till än att klara vardagen och få den att fungera med så lite gnäll och utbrott som möjligt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *