En lyckad sommar

Allmänt

I morgon startar jag upp höstterminen 2015 på jobbet så då är verkligen sommarperioden slut. Nu går jag från sommarlovskänslan till stenhårt arbete, trots att jag faktiskt har jobbat större delen av den här sommaren. Endast tolv dagars semester. Vädret är något man kan diskutera, för det har ju inte varit speciellt varmt (bortsett från värmeböljan när jag cyklade) med en hel del regn, men det har varit alldeles lagom för min del. Om vattentemperaturen hade varit lite högre så hade jag varit nöjd, eftersom jag föredrar humana temperaturer framför hetta så man slipper bränna sönder sig. Det som jag har saknat och gärna hade velat göra mer är att bada i sjön (har inte ens doppat tårna i Vättern), jag hade gärna tagit en liten båttur och sen hade jag gärna fått till lite mer träning i trädgården. Alltså få vara med om sådana där härliga sommarkvällar när brisen smeker land. Men det kommer ju en sommar nästa år igen.

Jag har gjort massa annat istället, jag är så nöjd med min sommar!

Jag har cyklat, cyklat och cyklat. Jag cyklade Sommen runt, Tjejvättern, Halvvättern och Vätternrundan. Jag har umgåtts med Team Rynkeby, jag har umgåtts med vänner, släkten och familjen. Jag tror knappt jag har haft någon mer social sommar än i år och jag har älskat det. Mediatränad har jag också blivit ett antal gånger.

Jag har varit med om den coolaste upplevelsen och den mest fantastiska resan i mitt liv. Då tänker jag på Parisresan med Team Rynkeby, jag längtar SÅ tillbaka till den veckan. Bästa! Den resan höjde min sommar till skyn och sen levde jag på rosa moln. Under hela resan har jag sett så många nya ställen, både i Sverige och utanför gränserna. Jag har även varit i GöteborgKalmar och Borås.

Vi har grillat väldigt mycket kött och gjort en god sallad till det, jag har ätit massor av jordgubbar, blåbär och choklad.

Senare delen av sommaren har jag varit med om den kallaste sjösimskolan, jag har verkligen försökt fånga dagen och följa mina drömmar. Jag har gått från Huskvarna till Gränna, jag har letat efter Hitta ut, firat Midsommar, köpt choklad på Cloetta, varit på släktkalas i Gässhult, jag har paddlat kajak, fikat i Flättinge, varit på räkfrossa, varit funktionär på Barncancertrampet, vunnit i en minigolfsturnering, jag gick till farmor, haft kräftskiva och massa mer. Jag har alltid försökt sätta guldkant på vardagen och gjort småsaker som jag älskar. Jag har även skaffat mig materiell lycka i form av vissa större köp, som till exempel en dator.

Sommaren 2015 har ägt och jag har haft så roligt. Jag lyckades nästan bocka av allt jag skrev innan sommaren. Höjdpunkten har ändå varit Parisveckan, eller egentligen hela Team Rynkeby-året. Så galet kul jag har haft! Jag sparar riktigt många minnen från dessa månader.

Så mycket som jag har cyklat i år har jag aldrig cyklat.

Kameran har fått arbeta flitigt.

Magisk känsla på Vätternrundan med bästa teamet!

På midsommaraftonsmorgonen plockade vi blommor…

… kvällen blev lyckad tillsammans med hela släkten.

Att cykla till Paris var bästbäst, även att jag brände mig så att huden vattnades och jag var tvungen att ha ärmar i 30°C värme.

Lyckan och sorgen över att vara framme.

Parishelgen med familjen var härlig och finast var La Tour Eiffel kl 23.00.

Mycket god mat och härliga människor på släktkalas som får tummarna upp av mig.

Äntligen kom vi iväg till Liseberg efter över fyra år av försök.

En söndag fick jag bara för mig att jag skulle plocka blåbär, i spöregnet.

Måndagspaddlingen var riktigt härlig.

Vätternkräftorna var dem godaste jag har ätit sedan vi fiskade själva.

Solnedgångar kan man inte få för mycket av.

Bucketlist: att gå till farmor och farfar.

Solnedgången över Vättern var magiskt och att vi hade vandrat över fyra mil glömde vi bort just då.

Så otroligt nöjd över att jag gick upp i svinottan för att åka och heja på alla Ironmans.

Även att dem två första veckorna på sjösimskolan var dem kallaste någonsin, bjöd dem sista två veckorna på bättre väder.

Det är ju faktiskt ganska kul att stå framför kameran också, och inte bara bakom.

Gränna hamn i härliga morgonljuset.

3 reaktioner på ”En lyckad sommar

  1. Zebran är nu hemkommen efter kvällens sittning.
    Ang vattentemp i Vättern kan jag bara söga att den varit bra. De senaste veckorna har jag nog badat typ 7gr där :D men de blir nog inte mer Vätterbad i år för mig..
    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *