Gässhult

Allmänt

Helgen den 26-27 juni, alltså innan jag började cykla var vi på släktträff i Gässhult. Vi åkte efter att jag hade slutat jobba på fredagskvällen och var framme i Oskarshamnstrakten vid 22-tiden. Vi var bjudna på 225 årskalas, då mormor fyllde jämt förra året, liksom hennes två systrar fyller jämt i år. Vi besökte mormors brors säteri, som var ett riktigt fint ställe. Sen under lördagen åt vi i princip hela dagen, både frukost, förmiddagsfika, lunch, eftermiddagstårta och trerätters middag. Där i mellan pratade vi med alla, tog en promenad till havet och tog det allmänt lugnt.

Det var den delen av släkten som jag sällan träffar, eller rättare sagt så var det till och med vissa av dem som jag aldrig har träffat. Det blev verkligen lyckat och kul hade jag också. Vi var tvungna att bege oss hemåt redan på lördagskvällen för pappa skulle jobba tidigt på söndagen och jag skulle åka till Borås för ett sista genrep inför Paris.

Så bättre sent än aldrig kommer här några bilder från släktkalaset (det har varit lite mycket det senaste).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *