Live today

Allmänt

Försök leva idag, försök älska varje dag i livet, fånga dagen liksom och försök se allt positivt för det finns oftast en mening med allt. Det kanske låter klyschigt men jag tror det är sant. I morgon kan det faktiskt vara försent, så förlora ingen tid, gör det du älskar!

Ett mål kom flygandes in i mina tankebanor kring när min semester tog slut, då jag helt plötsligt fick massor av ny energi, jag ska försöka ändra mina vanor, jag ska försöka ändra min livsstil i höst och förhoppningsvis fortsätta även när hösten har blivit vinter. Jag ska sluta vara rädd, jag ska sluta älska att vara hemma så mycket, jag ska ge mig ut på äventyr som jag verkligen vill göra, jag ska ställa upp när andra behöver mig och jag ska försöka fånga dagen.

Det blev ännu mer tydligt efter olyckan som jag var med om, eller kollade på. Den ”filmen” gick på repeat i huvudet i flera dagar och det gick inte trycka på stopp. Nu tre veckor senare har den nästan försvunnit från min näthinna, men känslan lever fortfarande kvar i kroppen, liksom rädslan. Efter det bestämde jag mig för att så fick det bli, det var glasklart att jag skulle älska livet varje dag. Något kan hända alla när man minst anar det och då går det på en sekund.

Jag ska göra dem aktiviteterna som ger mig energi, jag ska umgås med dem människorna jag älskar att umgås med, jag ska ta mig an utmaningar som finns i mina drömmar, jag ska sluta vara lat och bara ge mig ut på det jobbiga träningspasset. Bara gör det! Jag ska absolut inte hamna i vardagslunken med dess vanor varje dag.

Vädret i år har verkligen spelat oss ett spratt, med den regnigaste våren jag känner till och kanske den kallaste sommaren på länge. Jag har cyklat i ur och skur, det har verkligen stärkt mig. Nu ska vädret inte vara något hinder, för jag ska göra det jag har planerat och klä mig rätt istället för att ställa in. Jag vill sluta ha drömmarna i mina tankar, sluta att bara prata om det och istället förverkliga det jag vill. Och rädslan för att misslyckas ska inte längre få vara ett hinder för mig.

Gör något skoj varje dag oavsett om det kanske är jobbigt, jag lovar att du kommer gilla dig själv och ditt liv ännu mer efteråt. Dessutom om man planerar in flera olika roligheter skapas en längtan inför varje dag, istället för att man ska längta till en viss händelse och dagarna på vägen dit går förlorade. Varje dag är unik, varje dag är din resa, som sedan blir minnen. Minnen är något otroligt vackert, men lev inte endast på dem, skapa nya.

Bara dem här fyra veckorna som jag har ändrat på mig själv har jag fått uppleva så otroligt mycket mer än om jag hade varit vanliga Clara. Jag har gjort jätteroliga saker och inte bara tänkt tanken. Jag tog bilen till Borås en kväll, jag åkte till Kalmar över dagen, jag spelade minigolf i kvällssolen, jag var ute på min längsta vandring, jag har umgåtts med vänner, igår var jag på grillkväll med jobbet och jag gick stavgång i baddräkt för jag hade inget ombyte med mig. Det viktigaste för mig har varit att jag inte har ställt in och jag har försökt gilla varje minut. Jag mår betydligt bättre, är gladare och jag har väldigt mycket mer energi.

Älska livet helt enkelt! Följ dina drömmar och gör varje dag till den bästa!

Skratta, njut och ät en ljuvlig kladdkaka med smultron om du känner för det!

En reaktion på ”Live today

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *