Årets bästa månad är äntligen här. Jag älskar verkligen december, har alltid gjort och kommer alltid göra. Den här månaden innehåller så mycket. Julmys, julkalendrar, Lucia, pyssel, härliga bakstunder, god julmat, mörker, juleljus, kanske lite snö, flera olika traditioner, julhelger, nyårshelger och födelsedagar. Jag älskar december!

Jag tar med mig novemberkänslan i kroppen in i julmysiga december

November, blev en otroligt bra månad i år. Med ett fokus på kroppen och det är jag mycket glad över att jag hade för nu har jag kommit mycket längre i vanor, val, känslor, förståelse och lugn. Våga vara en människa säger jag bara och läs dessa åtta peppiga tips om du känner för det. Och kom ihåg att älska din kropp!

Ett lugn över december

Jag har valt att ta bort alla krav, kanske skippa traditioner om det blir just ett krav och istället känna in stämningen. Inte leta efter det som fanns förr. Lyssna mer på vad jag vill göra. Här och nu. Inte vad vi har gjort förut eller har varit tradition. Mer medvetenhet!

Umgås mer med varandra, skapa tomma luckor i kalendern och bara vara. Ska jag vara helt ärlig har jag inte mycket planerat för den kommande månaden, lite jobb och lite plugg. Jag vill ha en balans. Jag vill inte ha några utmaningar som kan skapa stress eller press, jag vill ha ett lugn. Jag vill kunna göra det jag annars inte gör eller hinner göra. Jag vill fylla på med energi. Jag vill ha mycket vardagsmotion, jag vill andas frisk luft.

Och när julhelgen kommer ska jag njuta, vara nöjd och värdesätta umgänget med alla nära och kära absolut högst. Det är svårt att komma på något att önska sig i julklapp och present, men jag är nöjd med någon form av upplevelse. Om det så är att ta en promenad tillsammans, baka eller kolla på en fin julfilm. Julklappar är inte viktigt för mig längre.

Jag är nöjd med livet som det är just nu!

rockyroad