Lär känna Clara

Allmänt

Jag är så glad att just Du läser min blogg. Jag tror att ni som har hängt med ett tag vet vem jag är men för er nya som har hittat hit den senaste veckan, från Bloggar om Hälsa tänkte jag att ni skulle få lära känna Clara lite mer. Jag själv är alltid så nyfiken på personen bakom alla bloggar.

clara1_bw

Vem är du i 3 ord?
Positiv, nyfiken som gärna söker glädjen och lyckan i utmaningar.

Hur gammal är du?
21 år.

Vad jobbar du med?
Simlärare – något jag har jobbat med de senaste nio åren. Men just nu är jag mitt i vägskälet där jag ska välja om jag vill ta höger eller vänster för att nå framtiden.

Var bor du?
I Gränna tillsammans med mamma, pappa och syster Julia. Vi har hunden Bosse och fyra fåglar också. Här har jag mer eller mindre alltid bott – förutom några månader i Oxford 2013 och Riga 2014.

puss

Vad har du gjort idag?
Den här helgen var helt oplanerad, vilket jag inte minns när det hände sist eller när det kommer ske nästa gång. Så jag har njutit av lugnet. Vi åt långfrukost samt haft farmor och farfar på ett snabbesök. Under eftermiddagen blev vi bjudna på semlor i Örserum hos faster och kusin, för att nu ha lördagsmys.

Sommar, höst, vinter eller vår – vilket föredrar du?
Vinter! Men egentligen tycker jag alla årstider har sin charm. Jag försöker inte tänka så mycket på det, eller längta efter någon tid på året – mer njuta var dag och försöka älska varje stund.

Är du beroende av något?
Nej, om man inte räknar med choklad, endorfiner och sociala medier.

Vad skriver du om i bloggen?
Här får man läsa om mig och min vardag, oftast om mina tankar kring olika saker. Det är en vardagsblogg som har lite mer fokus på fysisk/psykisk hälsa och träning. Resor, utmaningar och äventyr kan man också hitta.

Vad gör du när du inte bloggar?
När jag inte jobbar så tränar jag och sen är jag väldigt aktiv i Team Rynkeby Jönköping. Jag älskar utmaningar och åker gärna iväg på små eller stora äventyr. Jag umgås gärna med familjen eller vänner och försöker räcka till på alla plan.

rynkebyclara

3 saker man kanske inte vet om dig?
1. Jag har en dröm om att ett år köra Ö till Ö.
2. Jag dricker inget/gillar inte något annat än vatten (utan kolsyra), vilket gör att sportdrycken under längre lopp som är välbehövlig är sjukt svår att få i mig.
3. Jag väljer gärna träningskläder till vardags och använder aldrig smink.

Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu?
Jag försöker att inte längta för mycket, utan mer hitta glädjen i där jag är just nu. Så idag trivs jag väldigt bra med att vara hemma. Fast jag skulle ljuga om jag inte säger att jag längtar efter att gatorna är sopade och jag är uppe på racern igen, någonstans i Sverige.

Vad tränar du helst?
Jag älskar cykellycka – så gärna landsvägscykling. Men simning är inte helt fel och löpning försöker jag älska mer.

tjejvättern13

Vilket är ditt favoritgodis?
Choklad! Gillar inget annat godis.

Är du morgon eller kvällsmänniska?
Jag älskar att vakna tidigt och ha hela dagen framför mig. Jag älskar att vara uppe sent! Jag hade hoppats på att kroppen inte skulle behöva så mycket sömn, fast egentligen älskar jag att sova också.

Något du drömmer om?
Jag vill så gärna prestera mitt bästa på Ironman Kalmar i augusti.

Vad heter du i andranamn?
Anna Elin.

claramaj15

3 saker du är mindre bra på?
1. Att säga Nej – brukar alltid få fullt upp tillslut. För jag är rädd för att ha tråkigt och att vara rastlös!
2. Ge mig ut i busväder, antingen på cykeln eller löpning – jag vill helst sitta inne då.
3. Att ta svåra beslut – just för att jag är så rädd för att göra fel eller misslyckas.

3 saker du är bra på?
1. Jag har ett grymt tålamod och ger i princip aldrig upp förrän jag har gjort mitt bästa.
2. Att vara simlärare.
3. Att sätta upp stora och utmanande mål – ingenting är för stort!

Favoritcitat: ”Life begins at the end of your comfort zone”

Listan är lånad från Anna och om du inte har fått nog av mig kan du läsa mer här, du kan läsa mer om mitt blogg-jag här och om mina drömmar för 2016 här. Jag finns på de flesta sociala medierna, sök bara på claraedvinsson så lär ni hitta mig → Instagram & Twitter.

nyar_clara1

17 reaktioner på ”Lär känna Clara

  1. Fina du! Och hjälp, jag hade inte riktigt uppfattat att du bara är 21 år :-O ! Inte för att du ser gammal ut eller så, du känns bara så klok, smart och trygg. Dessutom tänker jag jämt att alla är jämnåriga med mej men det handlar nog mer om att jag ser mej som yngre än att jag ser dej som äldre :-)

    1. Åh vad fin du är Charlotta! Vilka värmande ord, ska jag vara ärlig är egentligen inte åldern så viktig och för mig känns det också som vi alla är ungefär lika gamla. Fast många av oss är i väldigt olika tider i livet, jag är otroligt glad att jag har er alla med mig.

  2. Pingback: This is me | Ida Johansson
  3. Pingback: Vem är jag? | Helena Enqvist - hon som cyklar lite
  4. Säger lite som Clara att du är så klok och trygg! Verkar stå med båda fötterna tryggt på marken.
    Hihi jag väljer också träningskläder till vardags och struntar i smink.
    Ö till Ö är hur häftigt som helst! Vilken dröm och nål du har!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *