Bloggar om Hälsa

Hälsa

Jag är så otroligt glad och stolt! Jag är med i ett community tillsammans med ett gäng andra smarta, kloka och fantastiska tjejer. Jag pratar såklart om Bloggar om Hälsa. Vi har teamat ihop i fyra månader nu för att kunna ta hjälp av varandra, peppa varandra och bolla idéer. Alla har hälsa som den gemensamma nämnaren, hälsa på sitt sätt alltså och såklart är vi bloggare allihopa. När jag gick med från början hade jag inte en aning om vart det skulle leda och nu är jag riktigt glad över dit vi har kommit.

Hela hösten har vi haft ett tema-inlägg varje vecka, där alla har skrivit sin egen vinkling på temat. För vi alla är olika och har en stor bredd. Både cykling, löpning, kost, styrketräning, crossfit, mammaträning, lagidrott, triathlon, psykisk hälsa, fysisk hälsa och massa mer hittar man hos oss.

Förra veckan offentliggjordes vår Facebook-sida och dessutom har vi Instagram. Allt är så nytt och bara den här veckan har det hänt otroligt mycket saker. Det känns riktigt roligt att vara med i ett team som det här, för jag lär mig något nytt varje dag och dessutom känner man inte sig lika ensam längre. Vissa av bloggarna läste jag sedan tidigare, men jag har fått många fler favoriter att läsa nu. Samtidigt som jag genom nätverket även har hittat väldigt många fler favoritbloggar som i dagsläget inte är med. Jag älskar gemenskapen och nätkärleken. Dessutom känns det som man inte bara läser bloggar för inspiration, utan mer för att hänga med i allas vardag, lära känna dem och se dem som vänner.

Anna Jansson // Anna Lennartsdotter Lindbom // Annika Larsen // Camilla Lind // Charlotta Holding // Elna Dahlstrand // Emma Hällbacka // Erika Lauri // Helena Enqvist // Ida Aspviken // Ida Johanson // Malin Eklund // Maria Lavestedt Segeblad // Victoria Karlsson

bloggarna

6 reaktioner på ”Bloggar om Hälsa

  1. Jag känner precis som du: Det är så himla roligt, inspirerande och mindre ensamt att blogga med er som mina kompanjoner :-) <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *