En söndagseftermiddag med Team Rynkeby

Allmänt

Efter lunchen igår och när triathlonlägret var slut var det dags för en eftermiddag med Team Rynkeby. Vi hade möte och mat på Brämhults gård först och avslutningsvis träning på Arena Fitness i Borås city. Spinning, cardio och afrodans.

Jag har bott på Scandic i Borås från lördag till måndag och när jag var tillbaka där igår kväll kände jag mig lagom mör och trött. Jag hade tränat över fem timmar och sex olika sorters träningstyper under dagen. Sista duschen för dagen var härlig, liksom kvällsmaten jag köpte med mig till rummet från ICA. Planen var att somna tidigt för att ge kroppen återhämtning – dels efter dagens träning, dels för att jag hade vaknat tidigt flera dagar på raken och dels för att vakna pigg idag, redo för en träningsvecka på Playitas. Men sen blev det visst inte så tidig sänggång som jag hade planerat, för det är alltid något som ska göras.

Den här tiden på året har varit lite speciell dem senaste åren – för två år sedan flyttade jag till Riga i tron om att jag skulle bo där dem kommande sex åren. Så blev det ju inte!

Förra året just vid månadsskiftet januari/februari skulle jag säga att starten på min Team Rynkeby-resa var. Teamet hade en kväll tillsammans i Jönköping, med middag på Twin City och bowling efteråt. När jag skulle åka dit den där lördagskvällen, sista januari 2015 var jag inte alls sugen. Jag var otroligt nära på att ställa in. Då också för att jag tyckte det var så jobbigt med det sociala. Jag kände ju knappt någon och där skulle jag umgås med ett helt gäng. Men jag är och var SÅ glad över att jag utsatte mig själv för det!

Det var starten på att hela Team Rynkeby-upplevelsen blev så fantastiskt bra som den blev. Och faktiskt har det bringat med sig väldigt många nya vänner, insikter, lärdomar och massa annat. Tänkt om jag inte hade gjort det? Hur hade då mitt liv sett ut idag?

I år tycker jag vi redan har varit där, alltså sett till teamkänslan. Vi har kommit så mycket längre för äventyret startade i oktober som det faktiskt gjorde förra gången också men mitt engagemang och glädjen fann jag inte förrän efter den kvällen. Sista januari var starten!

scandic_borås

2 reaktioner på ”En söndagseftermiddag med Team Rynkeby

  1. En fråga jag kom att tänka på…
    Sover du bäst i din egen säng eller har du blivit en person som somnar ”var som helst”?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *