Mot Fuerteventura – Playitas

Resor

Jag trodde det skulle vara svårt att vakna när klockan skulle ringa. Jag trodde jag skulle ha träningsvärk på diverse ställen eftersom jag gjorde massa nytt igår. Men jag var varken trött eller hade ont på något ställe i kroppen när jag klev upp vid halv sex i morse. Däremot var jag stressad. Jag ville gärna hinna äta frukost innan jag åkte till flygplatsen, men det skulle bli tajt om jag skulle hinna till bagagedrop i tid. Jag gjorde en chansning!

Visst blev det lite stressigt och visst var jag stressad. Men allt gick faktiskt precis som jag ville att det skulle gå. Jag hann äta en snabb frukost, rusningstrafiken var inte så hemsk som jag hade förutspått och parkeringen tog inte lika lång tid att gå ifrån som tidsangivelsen. Jag lämnade in mitt bagage och äntligen kunde jag pusta ut. Nu behövde jag inte stressa längre, det hade jag kunnat slippa tidigare också men då hade jag inte fått någon frukost heller. 06.30 öppnade frukosten, 08.30 avgick planet – nästan ingen väntetid alls på flygplatsen. Så det blev perfekt tillslut.

Jag gillar att flyga så flygningen på över fem timmar gick bra. Flygplansmaten var passande och faktiskt ganska god. Benutrymmet var det bästa!

Nu är jag framme…

fuerteventuralandvetter_novairgöteborgsskärgårdplayitas_palmer

3 reaktioner på ”Mot Fuerteventura – Playitas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *