En molnig tisdag

Resor

Efter en lång flygresa och en lång transfer var jag framme på Playitas och hotellet vid halvfyra-tiden igår. Jag valde att åka hit eftersom jag har längtat tillbaka sedan jag kom hem förra gången och nu äntligen 2,5 år senare blev det av. Jag är med på ett simläger med Coach Ludde – Fredrik Lundin. Första simpasset var redan igår eftermiddag strax efter att vi alla hade kommit fram.

Måndagen var lång. Man känner sig lite sliten av allt resande och allt stillasittande. Och efter helgen som var tyckte jag det räckte med en timmas simträning igår kväll. Sen åt jag middagsbuffé och pratade med alla andra som är med och simmar.

Idag har det varit en molnig tisdag. Det har nästan varit lite kallt, jag har gått i långärmat mestadels av dagen när jag inte har tränat. Men solen tog ändå, för med förvåning har jag redan upptäckt en markant linje efter T-shirten på mina armar. Vilket jag tycker är lustigt för jag har mest haft baddräkt på mig idag (eller långärmad tröja).

Men en morgonjogg i mörkret, med en efterföljande god frukost innan dagens första simpass blev det. Sen följde jag med en annan från gruppen på Bodybalance, vilket var otroligt skönt. Mitt på dagen var det nästan att jag slumrade till av trötthet, men jag satte mig vid poolen en stund för avkoppling.

På eftermiddagen ville jag testa på Bodytone, vilket var ett lite tuffare styrkepass innan jag hoppade i bassängen igen för att avsluta den här träningsdagen. Sedan återstod bara en middag med gänget.

Målet med veckan är att få till så mycket och bra träning jag orkar med och dessutom äta gott. När jag inte tränar ska jag ta det lugnt. Jag ska vila tankarna, jag ska vila från vardagssysslor och jobb. Jag ska ha semester. Typ äta, träna, vila – repeat. Lyx är det när man har ett stort hotellrum för sig själv. Fast jag saknar er där hemma!

playitasplayitashotellpoolhang

7 reaktioner på ”En molnig tisdag

  1. Åh vad härligt, vilket fantastiskt upplägg. Är väldigt sugen på att designa en liknande tripp för mig själv. Gud vad skönt! Hoppas du får en riktigt bra vecka och kan koppla av ordentligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *