Shopping i London

Resor

Frukosten på hotellet var typisk internationell och absolut inte en god svensk hotellfrukost. Efter att vi hade vaknat till och ätit frukost besökte vi flera olika stadsdelar av centrala London för shopping både under tisdagen och onsdagen.

Vi var bland andra på Bond street, Regent street och Oxford street. Vi gick till Selfridge för att kolla på Flattered, Asics för att spana in nya löparskor och Nike Town för det är så coolt, men även Primark och Victoria’s secret. Hela dagarna gick i shoppingens tecken och när jag ungefär dog av utmattning åkte vi tillbaka till hotellet för att lämna kassarna. Men på tisdagen blev det bara ett snabbt stopp för vi skulle iväg på musikal.

Jag har varit i West End och sett The Lion King och The Phantom of the opera tidigare, den här gången skulle vi se Mamma Mia. Vi hade köpt dem billigaste biljetterna högst upp på balkongen, men vi fick uppgraderat och hamnade på (enligt oss) dem bästa platserna bara några rader från scenen. Att gå på en bra musikal är ett måste i London, det är lika häftigt varje gång. Trots att jag kände igen alla låtar och visste ungefär hur storyn var, blev det verkligen en otrolig upplevelse. En riktigt lyckad kväll helt enkelt!

oxfordstreetregentstreetpicadillycircusundergroundvictoriasecretcoventgardenmammamia

4 reaktioner på ”Shopping i London

  1. Vad mysigt London ser ut såhär i juletider, jag har nog bara varit där på våren tidigare, men det vore fint att åka i december någon gång!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *