West end musicals

Resor

Hela lördagen spenderade jag och min syster i huvudstaden. Jag mötte upp henne på Victoria station, vi lunchade på Starbucks och promenerade till Westminster. Dagen var till en början strålande vacker av solens glittrande sken, lite kall kanske men störde inte oss. Där stod ståtliga Westminster Abbey i dagsljuset, Westminster Palace med Big Ben och alla turister som trängdes nedanför för att fånga den bästa bilden på kort. Vi besökte Sealife mitt på dagen, innan vi skulle bege oss till West End och musikalen The Phantom of the Opera på Her Majestys Theatre. Något som var riktigt coolt, framkallade gåshud och alldeles outstanding.

När när den nästan tre timmars långa föreställningen var över, hade mörkret lagt sig över staden, likaså kom regnet. Ner till Underground för att ta oss upp till Oxford street och uträtta lite ärenden, bla Victoria’s Secret. En god kycklig avnjöts sedan på Angus steakhouse innan hemfärden mot Oxford sent på kvällen.

Jag hade en helt underbar dag i London, så mycket som jag skrattade, så mycket jag fick uppleva, men bäst av allt jag fick spendera hela dagen med min syster. Min älskade syster som jag inte hade träffat på sju veckor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *