Premiärdagen i London

Resor

Äntligen var jag tillbaka i London och fick höra brittiskan igen. För två år sedan när jag var där senast, var jag verkligen där ofta. Typ var och varannan helg. Då sa jag att jag absolut kommer komma tillbaka till staden för jag älskar London, min absoluta favorit utanför Sveriges gränser. Men jag sa även att det skulle dröja ett tag innan det blev av. Jag har längtat tillbaka så mycket och jag har funderat flera gånger om jag ska boka en resa. Det var väldigt nära att det blev av i februari, men då var det oroligt i världen och jag ville inte åka iväg själv till Europas metropol. Den här gången har det också varit lite oroligt, men resan har varit bokad sedan ett tag.

Jag och Julia tog bilen till Skavsta under måndag morgon för att senare vara framme i London vid lunchtid (kuriosa: vi flög med samma flyg som skådespelaren Björn Kjellman). När vi landade åkte vi till hotellet i Kensington för att checka in och äta en otroligt god hamburgare på kvartersrestaurangen.

Under kvällen tog vi en promenad till Hyde Park och Winter Wonderland för julfeelings och julmys. Innan vi tog tunnelbanan tillbaka till hotellet gick vi ett varv inne på Harrods också.

winterwonderlandwinterwonderland3_bwwinterwonderland7burgersharrods1

6 reaktioner på ”Premiärdagen i London

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *