En riktigt god jul

Allmänt

Granen klädde jag 06.30 i fredags, huset är mer städat än någonsin utan större ansträngning, julbordet åt vi igår kväll innan Bingolottos uppesittarkväll, julmusiken har gått på högvarv i 24 dagars tid och julkorten skickade jag iväg senare än någonsin.

I år har jag valt att inte ta så hårt på traditionerna, jag har valt bort julstressen men samtidigt maxa julmyset (speciellt när det inte blev snö i år heller). Därför har jag gjort saker som vanligtvis inte finns med i mitt liv, jag har också skippat en del tidskrävande saker. Vi bakade aldrig det där pepparkakshuset, jag gjorde endast ett julkort och resten köpte jag i London till förmån för Cancerfonden. Jag har knappt bakat något julgodis (men ändå är huset fullt av just det), jag köpte alla julklapparna på en timma i måndags och idag ska jag bara umgås med släkten.

Jag vill önska en riktigt GOD JUL till er alla… och till er som inte fick ett julkort av mig, kommer det här.

julgranJulkort

4 reaktioner på ”En riktigt god jul

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *