Nyårsafton 2016

Allmänt

Hoppas du hade en fin nyårsafton och ett gott slut på i mitt tycke väldigt vackert år. Min nyårsafton 2016 inleddes med en blåsig vandring på Dumme Mosse tillsammans med en vän. Vi gick runt på mossen, mötte en hel drös med folk som hade tänkt samma tanke som vi, vi pratade, vi fikade och vi hade det allmänt bra. En riktigt fin sista lördag i 2016.

När vi inte hade långt kvar och vi hade vandrat runt i några timmar gick spången under mig sönder, likt en överraskning och mitt ben blev myrigt upp till knäna. Allt gick bra och extra mycket skratt medförde det. Vad underbart det var att vara ute i naturen.

Sen åkte jag hem och fräschade upp mig för att åka iväg på nyårsmiddag i Örserum likt de senaste nyårsaftons. Sallad med getost och hallon, lammstek och avslutningsvis pannacotta. Vi spelade sällskapsspel rakt in i det nya året. Vilken underbar dag och kväll!

När jag gick ut i den friska luften vid tolvslaget för att kolla på något vackert ljusspel på landsbygden slog tanken mig att ett år går snabbt. Det var ju nyss jag stod exakt där jag stod. Men samtidigt hinner man med otroligt mycket på 366 dagar eller 8784 timmar. Så ofantligt mycket får plats, förändras och skapas. Ta vara på livet, var glad och njut.

Tack 2016!

dummemossenyarforrattnyar

5 reaktioner på ”Nyårsafton 2016

  1. Det låter som en väldigt, väldigt fin nyårsafton! Hoppas nyårsdagen varit minst lika bra. Det är verkligen märkligt hur snabbt ett år går och hur mycket som ändå händer.
    Stor kram och gott nytt 2017 Clara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *