Glad nytt år

Allmänt

Kom ihåg att Life begins at the end of your comfort zone och glöm absolut inte bort det när du ska ta nya beslut, när du är osäker och när något känns läskigt. Våga mer. Kom ihåg att varje dag och varje år blir exakt som du själv gör det till. Att ha en positiv inställning är en genväg till lycka. Känn dig nöjd över det bra från 2016 och lär från det som inte var lika bra.

Gör det bästa av livet – livet är för kort för att ångra sådant man inte gjorde eller faktiskt gjorde, för att ha tråkigt och för att drömmarna ska förbli drömmar. Följ ditt hjärta, lyssna på dig själv och låt ingen eller inget få stoppa din vilja! Jag vill att mitt 2017 blir ett starkt och uthålligt år med många upplevelser.

Nu gör vi 2017 till det bästa året någonsin! Glad nytt år ♥

clara2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *