Födelsedagskalaset

Allmänt

22 år och inte en dag äldre blev jag igår. Födelsedagskalaset varade hela dagen, en fantastisk dag. På morgonen när solen ännu inte hade gått upp hade vi morgondisco i bilen till Jönköping. Sen åt jag och Julia frukost på VOX Hotel. Tobbe Trollkarl åt sin frukost något bord bort. Det var även här som både starten och målet av Vintervättern ägde rum igår.

Efter en lång frukost och storhandling åkte vi hemåt och gräddade våfflor för faster, farbror, farmor och farfar skulle komma förbi på kalas. Vi fikade och spelade spel tillsammans. När mörkret lagt sig och några andra började skjuta raketer lagade vi middag. Gratinerad hummer och gino till efterrätt. Själv gick jag ut för att kolla på den stjärnklara himlen och förhoppningsvis få se en av de två cykelklungorna runt Vättern.

En alldeles perfekt födelsedag. Med god mat som jag valde direkt från hjärtat. Ingen tårta, ingen stress, inga förväntningar och något litet paket – två olika brunchar, en fruktlåda, pengar, blommor och en iPhone. Jag älskar verkligen att fylla år nu. Jul, födelsedag och nyår – allt på en och samma vecka. Tack alla som firade min födelsedag ♥

vafflorfruktkorgrosorhummer1

8 reaktioner på ”Födelsedagskalaset

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *