Unika dagar

Allmänt

Hela 2016 har varit fantastiskt. Det har innehållit precis alla de pusselbitar jag ville att mitt liv skulle innehålla. Men när hösten kom ändrades hela mitt liv. I princip allt byttes ut och förändrades. Jag började studera. Egentligen ville jag bara att studierna skulle läggas till i mitt liv, inte att livet skulle vara studierna.

Från en tappad identitet till ett flexibelt liv

Det var kämpigt i början, jag fick starta om på något sätt och bygga upp nya rutiner. Sen insåg jag hur fantastiskt det ändå är. Alltså hur man egentligen inte behöver några rutiner. Varje dag är unik för mig, precis så som jag velat att mitt liv ska vara det senaste året. Jag vände det negativa till det positiva och nu har jag ännu mer frihet än vad jag hade i början av året. Jag älskar när livet är flexibelt och jag älskar att se framtiden i projekt som har ett slut, inte en oändlighet.

Jag kan inte säga hur en typisk dag för mig ser ut, jag kan inte säga hur en tisdag ser ut, eller hur en vecka ser ut. För jag gör olika saker varje dag, ibland planerat, ibland spontant. Det jag dock håller hårdast vid är sömnen, jag vill sova 8-9h nästan varje natt och försöker därför somna tidigt eftersom jag är som mest produktiv på morgonen.

Fasta träningspass och jobbkvällar

Träningen är något som alltid återkommer också, men den är otroligt varierad. Om jag tränar med andra har jag några tillfällen i veckan jag kan gå på, om jag känner för det. Tisdagsspinningintervallerna med Team Rynkeby, torsdagsspinningstyrkan med Team Öster cykel, fredagsmorgonsimningen med masters och IKHP eller lördagsgirot med Team Rynkeby. Sen jobbar jag minst två kvällar i veckan också som inte är speciellt flexibla.

Varje dag är unik

Jag kan gå upp tidigt för att få saker gjorda, jag kan sitta och plugga en lördagskväll, jag kan träffa en vän på eftermiddagen, äta choklad en torsdag eller gå på en föreläsning mitt i veckan. Jag har inget att passa. Jag älskar hur flexibelt livet är just nu, för jag kan göra mina uppgifter, måsten och saker jag mår bra av precis när jag själv känner för det oavsett vilken dag eller tid det är. Dessutom blir varje dag som ett litet äventyr, där jag många gånger får vara med om nya saker eller tar del av ny kunskap. Jag minns alla dagar mycket mer, för varje dag har något unikt.

snoI fredags ställde jag inte klockan på 05.15 för morgonsim. Jag sov till 07.15 och tog en morgonpromenad i skogen och snön istället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *