5 livsmedel

Allmänt

Har du funderat på vilka fem livsmedel du skulle kunna leva på i flera veckor? Det började jag fundera på i somras någon gång och igår när jag var i skogen kom jag på den tanken igen efter att dem pratade om det i podden jag lyssnade på.

Egentligen har inte jag gjort någon djupare analys över näringsinnehåll och annat än att jag valde de fem godaste livsmedlen. Det jag älskar att äta helt enkelt. Vilka är dina 5?

Mina är dessa

jordgubbar1Jag älskar jordgubbar

april_2015Jag älskar yoghurt

ostJag älskar ost

februari_2015Jag älskar choklad

tomaterJag älskar tomater

8 reaktioner på ”5 livsmedel

  1. Mina tre första är så givna!! Fil, mjölk och müsli. Minst en gång per dag och fick min mage bestämma, 2-3gr.. ;) Sedan är det lite svårare, äpplen, kikärtor och bröd är också galet gott. Längtar redan tills jag ska köpa müsli imorgon, mums alltså. Det ska bli favoriten, ICAs med pumpakärnor och tranbär.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *