Studenten

Allmänt

Få timmars sömn, tidig morgon, champagnefrukost på Öxnehaga, direktsänt i Sveriges radio, avslutning, störtregn, fotografering, en sista dag med klassen, studentlunch med hamburgare och tårta, ännu mer tårta, sånger, betygen, stress, väntan, utspring, konfetti, träffa släkten, solsken, blåst, snyggaste flaket, musik, bästa ljudanläggning på hela skolan tills en säkring gick, glädje, lycka, killarna i svarta kostymer, tjejerna i vita klänningar och studentmössor. Ord som sammanfattar min studentdag, en dag jag aldrig kommer att glömma, en dag som var så härlig, en dag som det hände så mycket på. En helt fantastisk dag, Tack alla som var med och gjorde den dagen så grym. Önskar att man skulle få göra om det flera gånger. Det roligaste på hela dagen var flaket och den låten jag föralltid kommer att minnas som vår studentlåt är Can’t hold us med Macklemore, även fast det inte var den vi sprang ut till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *