Intervju Bloggar om Hälsa

Hälsa

Den här veckan tycker jag är lite speciell, det känns i alla fall som det om man ser till datumen. För igår inleddes vecka nio med Skottdagen och idag är det första mars. Det är ju som gjort för att inte hamna i vardagslunken. Fast egentligen kan man göra vilken månad, vecka eller dag som helst så speciell som man vill.

Det är dessutom min temavecka på Bloggar om Hälsa, den här veckan ”testar vi något nytt”. Igår publicerades en splitter ny intervju med mig på Bloggar om Hälsas hemsida. Jag har också fått äran att Instagramma för Bloggar om Hälsa.

Jag ska göra mitt bästa för att dela med mig av tips och inspiration. Helst ska det ju vara energigivande också. Och just den biten kommer nog vara svårast för mig själv att få till den här veckan, eftersom allt händer. Igår var tanken att jag skulle göra Skottdagen 2016 till ett lite extra minne, just för jag gillar ”speciella dagar” (det satte Sara väldigt bra ord på). Men planen gick lite i kras då det kom upp massa uppgifter på bara någon timma och så stressad som jag var igår förmiddag var det faktiskt länge sedan jag kände av nu. Men idag är jag nästan i balans igen. Phjuu!

claara11

8 reaktioner på ”Intervju Bloggar om Hälsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *