Team Rynkeby-söndag

Hälsa

Wihoo, äntligen var det dags igen! Jag älskar dem söndagarna. Den här gången var det dessutom i Jönköping, även om jag gillar Borås en del numera passar det lite bättre att ha teamträff på hemmaplan. En Team Rynkeby-söndag tar ju överlag många timmar, det går i princip inte planera in något annat just den dagen. Men om man bara ska ta sig till Jönköping blir det lite lättare.

Vi var på Hotell Victoria i Jönköping och hade möte från 13.00 till strax efter 17.00. Under mötet gick vi igenom olika viktiga saker som pågår just nu och dessutom hann vi med lite teambuilding. Men det var många bortfall igår (ännu färre var vi på träningen), eftersom många är sjuka just nu och sen var det några som var påväg till Mora på ett par skidor (om jag är avundsjuk?). Även att vi hade väldigt många timmar inplanerade, blev det ändå lite tidspressat – det finns så mycket att prata om.

Vid 17.30 skulle vi köra spinning på Nordic Wellness Atlantis. Jag har åkt till Tenhult vissa måndagar och kört spinning med en från teamet, så vi körde först ”måndagsspinningen” i en halvtimma och sedan avslutade vi med en riktigt högintensiv sista halva. Olika intervaller i både tempo och styrka. Shit pommes frites vad roligt det var, men sjukt jobbigt.

Sen hade vi bokat in ett Body Attack-pass med en Nordic Wellness-instruktör. Jag har väl vågat testa på lite nyheter och liknande pass de senaste åren, fast just Body Attack hade jag aldrig gjort tidigare. Det var skitkul! Det var också högintensivt, så det var på gränsen att man klarade av de två passen efter varandra – eller man kanske inte riktigt kunde ge lika mycket som om man bara hade kört ett av dem. Men jag kämpade på, kom på mig själv med ett leende på läpparna under båda passen och kände mig alldeles lycklig. Jag var just där i salen och tänkte inte på något annat än att lyckas hinna med i de snabba koordinationsövningarna. Och jag ljuger om jag såhär dagen efter säger att jag inte känner i alla fall lite träningsvärk i diverse muskler.

Yay! Vilken söndag det blev. Ett bra möte tätt följt av superrolig träning.

nordicwellness

En reaktion på ”Team Rynkeby-söndag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *