En söndagsmorgon

Hälsa

Förra söndagen var en bra dag. Jag hade några saker som jag verkligen önskade att jag skulle få in i planeringen, det var bara att det var ganska många saker, dessutom väldigt tidskrävande sådana. Drömmen var att klara av allt, men ska jag vara helt ärlig trodde jag inte det skulle gå vägen.

Jag berättade för pappa (som är min träningskompis många gånger) hur kalendern för söndagen såg ut under lördagskvällen. Han var faktiskt väldigt pepp på att försöka göra så att jag skulle greja det och dessutom gärna följa med mig.

Så jag steg upp strax efter 05 på morgonen, klädde på mig cykelkläderna för att vara redo att rulla iväg på en tvåtimmars runda vid 06.00. Så tidigt har jag aldrig cyklat innan (bortsett från Vätternrundan), jag trodde aldrig jag skulle göra det heller. Det var helt magiskt faktiskt, vi mötte soluppgången, temperaturen låg kring nollan, ibland mer och ibland mindre. Det kändes som vi var ensamma i hela världen, vilken cykeltur. Det var vi och rådjuren typ. Jag var mest nervös över att det skulle vara frost under natten, så vid vissa partier fick vi parera mellan isfläckarna men annars var det väldigt fina och torra vägar.

Vid åttatiden var vi hemma igen och jag bytte om till löparkläder, för några kilometers löpning stod det också på träningsplaneringen. Tills hit hade jag bara ätit en banan för dagen. Snart var jag hemma igen och då väntade dagens promenad som jag bara var tvungen att få till med tanke på min påskutmaning. Jag fyllde på med ytterligare en banan.

Klockan elva hade jag cyklat två timmar, sprungit 2,5km, gått en timma, duschat och ätit långfrukost med familjen. Nu var det bara resten av dagen kvar. Jag skulle till Borås för teamträff med Team Rynkeby. Det var det som styrde hela dagen och om jag ska vara helt ärlig trodde jag inte jag skulle hinna med någonting av träning innan. Men det gick ju, det är viljan som styr helt enkelt! (och vädret ibland).

Sen spenderade jag hela söndagen i Borås och avslutade den äventyrsdagen med simning i Sveriges finaste simarena. Några banor bort simmade dessutom Colting.

Behöver jag säga att det var en söndag jag älskade, en söndag som jag kommer minnas, en dag som innehöll så otroligt mycket och som gör mig så lycklig. Det var en söndag fylld med upplevelser och äventyr, det är dem dagarna jag lever för. Eller då älskar jag livet lite extra!

cykelpremiar3

6 reaktioner på ”En söndagsmorgon

  1. Fy sjuttsingen vad grym du är, Clara. Blir superpepp av att läsa hur du bara bestämmer dig och sen gör :)

  2. Roligt att du fick med Colting haha. Tur att inte jag såg honom. Kan riktigt känna hur ilskan hade kunnat ryka ur öronen på mig ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *