Påsken är över

Hälsa

Påsken kom snabbt och den försvann lika snabbt. Jag var lite vilse i tanken för det kändes som påsklovet var förra veckan, medan det faktiskt är den här veckan för alla skolor. Jag själv jobbar och har jobbat, eller jag hade ju inga simskolor under helgen vilket var skönt. Det blev en liten extra långhelg utan klordoft eller en bassäng i sikte.

långfredag

Skärtorsdagen var en lång och kall jobbdag, jag badade typ sju timmar nästan i sträck, sen rev jag av säsongens sista vinterspinning eller torsdagsspinning med Team Öster cykel. Dem veckorna försvann snabbt också, jag som nyss tyckte det började. Varje torsdag (bortsett från enstaka gånger när jag inte har varit på hemmaplan) mellan 20.00-21.00 har jag kört spinning och det har verkligen varit superkul. Men nu är det slut och jag kom på det under förra veckans pass. Efteråt tog jag en otroligt lång och härlig dusch, för håret hade jag inte tvättat med schampo sedan söndagen och då tränar jag samt jobbar att håret typ är blött 24/7 ändå. Vad ren man kände sig! Sen kom jag på att jag hade en ledig långhelg framför mig…

påskafton

Långfredagen startade med cykling till A6 i lite regnigt väder. Vi i Team Rynkeby hade ett event på A6 under hela fredagen, men eftersom jag cyklade var jag tvungen att bege mig hemåt igen vid tretiden för att vara hemma innan mörkret. Då väntade våfflor, med grädde och jordgubbar. Jag älskar våfflor och det var ju våffeldagen, så vi var bara tvungna att äta våfflor till middag.

vaffeldagen

Påskafton kom och jag tog bilen till gymmet för styrketräning under lördagsmorgonen. Sen var jag redo för ytterligare en dag på A6 med Team Rynkeby. Jag skrev lite här om vad vi gjorde där, om du är nyfiken. På lördagen stod jag från 12.00-18.00 och dem två dagarna var otroligt roliga. Fredagen var extra rolig för hela köpcentrat var smockat med folk. Jag kände mig så lycklig. Vid stängning försökte jag smyga iväg mellan alla bilar som köade upp till A6 från motormässan, för hemma hade mamma bakad paj och bara vi två hade lite påskmys på lördagskvällen.

påskafton

På söndagen vaknade jag upp med toppenergi trots en timma mindre sömn, samtidigt som jag hade lyckats samla på mig massor av saker jag verkligen borde göra. Så det fick bli en sådan dag. En lugn dag inne, framför datorn med massa jobb. Jag gillar sådana dagar ibland också. Till kvällsmat åt vi Gino och det är verkligen jättegott.

långfredag

Sen var det ju måndag och jag fick en hel ledig extradag. Eftersom jag lyckades bocka av nästan allt under söndagen tog jag en lugn måndagsmorgon, med lite hushållssysslor, som ton av tvätt och sen städade jag av lite i huset så det blev lite uppfräschat mitt i renoveringskaoset. Vid lunchtid åkte jag till soliga Borås, jag åt thaimat för andra gången under helgen och sen skulle jag cykla. Cykellycka hela måndagskvällen!

boråscykling

Vi brukar inte fira Påsk och det gjorde vi väl inte den här gången heller. Jag har inte ätit ett ägg och inget påskägg, däremot mycket choklad. När jag tänkte på påsken för några veckor sedan tänkte jag mig en träningshelg, så blev det inte riktigt. Fast träning fanns ju med och cykling. En hel del små roliga minnen och klantigheter också (så som att jag slog i näsan hårt och har haft ont i den tills nu typ).

Jag är nöjd med min fina, lediga helg. Där jag både har varit produktiv, gjort något för andra, för mig själv och dessutom tränat samt tagit det lugnt. Balans fanns det gott om och laddning av batterier!

boråscykling

En reaktion på ”Påsken är över

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *