Londons vackra byggnader

Resor

Vi tog tunnelbanan till Tower Bridge och gick på en fotopromenad längs Themsen under sista kvällen när vi var i London. Vi gick förbi pub och krog, förbi olika julmarknader och fester. Vi njöt av utsikten och vi upptäckte små ställen vi aldrig hade varit på. Vi fotade både Tower Bridge, Big Ben, Palace of Westminster och London Eye. Sen åkte vi tillbaka till hotellet för att kolla på Love Actually som gick på tvn.

Sista dagen i London för den här gången åkte vi till Big Ben i dagsljuset. Flyget gick inte förrän vid 20 på kvällen, så vi hade en hel dag ägnat åt att göra det vi ville göra men som vi hade missat. Vi valde att välja en promenad istället för att fylla på våra tunnelbanekort för de sista resorna, jag menar vi hade ju ändå en hel del tid som vi skulle slå ihjäl om man kan uttrycka det så.

Efter vi hade varit vid Westminster och hade kollat på Big Ben igen gick vi till China town och Soho. Avslutningsvis gick vi otroligt långt (i flera timmar) till Liverpool street med all vår tunga packning för att kunna åka tillbaka till flygplatsen.

bigbenclara_julia_benlondoneye_bwredbustheshardtowerbridge_night2westminster_nightenbankment_bw

8 reaktioner på ”Londons vackra byggnader

  1. Jag älskar London! En sån fantastisk stad och den är verkligen helmysig runt jul! Att få se min absoluta favoritfilm Love actually på plats i London låter helt fatastiskt!

  2. Londons hus är verkligen fina! Vi var där för 2 år sedan för att hälsa på min syster som bor där. Vet inte hur många mil vi gick den veckan och bara tittade oss omkring. Stadsdel till stadsdel och fyllde telefonen med bilder. dina bilder fick mig att längta tillbaka och minnas. Tack :-) Gott nytt år Clara och grattis i efterskott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *