Träff på Brämhults gård

Allmänt

Vilken söndag det blev! Jag åkte hemifrån när det fortfarande var mörkt ute och kom hem när mörkret hade lagt sig igen. Och hela dagen där i mellan var alldeles underbar och helt fantastisk.

Det har gått ett helt år sedan jag var på första träffen med Team Rynkeby, det var ett tufft möte för jag kände ingen och jag har väldigt svårt att socialisera mig med andra människor som jag inte känner. Jag såg ett foto från den träffen häromdagen och bara av att kolla på det kunde jag se hur vi alla hade utvecklats. Hur vi hade hittat vår roll i teamet och gjort det till något fantastiskt. Jag vet inte vem jag pratade med då, trots att det inte var många som jag faktiskt pratade med. När jag tänker efter vet jag att jag pratade simning med två herrar, men jag har inte en blekaste aning om vilka herrar det var. Men det måste ju ha varit några jag är vän med idag.

Igår hade vi andra teamträffen med det nya laget, alltså Team Rynkeby Jönköping 2016. För mig var det första gången jag träffade dem eftersom jag inte kunde vara med senast. Ska jag vara helt ärlig har jag inte tagit tag i det nya året ännu, för jag kände att jag behövde avsluta det gamla först och liksom få en kickstart med energi till att göra allt. Men igår alltså!! Dessutom pratade jag naturligt med flera av dem och stämningen var inte alls som jag beskriver ovan, från förra året.

Vilket team det verkar vara, vilken energi, vilken glädje och vilket engagemang. Det är absolut inte som förra året och det ska det inte vara heller. Jag har intalat mig själv det! Det här är något nytt jag gör, fast det är samma mål och det är samma namn. Vi cyklade för första gången tillsammans, några hade aldrig cyklat på det sättet vi gjorde, andra hade aldrig suttit fast i pedalerna etc. Efteråt hade vi en hel eftermiddag med planerande. Vilken söndag!

Hela dagen gick verkligen åt det här, transporten är lite längre när man ska åka till Borås också. Men vet ni under hela det senaste året har det ALDRIG tagit tid ifrån mig, det har bara gett mig tid. För det jag har vunnit på alla timmar jag har lagt ned på insamlingen, mediakontakten, träningen, träffar och mycket mer har bara förgyllt mitt liv. Tar det tid ifrån dig är det inte något du helhjärtat går in för och det gäller allt! Prioriteringar och inställning är viktigt. Nu gör vi det här på riktigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *