Mediaansvarig

Allmänt

Jag tycker om sociala medier och jag tycker om att blogga. Jag gillar att ta kontakt med media och jag gillar att lägga upp strategier för att synas. Så fungerar jag! Jag har fått rollen som PR/Mediaansvarig i Team Rynkeby Jönköping 2016 och det är jag både glad, nöjd och stolt över. Det är ju just det jag älskar att göra. Jag kommer blogga på teamets blogg, uppdatera sociala medier och kontakta media. Förra året älskade jag det och det var egentligen ingen självklarhet när jag gick in i projektet att det var det jag skulle syssla med. Men man växer fram och det var som klippt och skuret för mig. I år ska jag behålla det vi byggde upp, men med mål att ta det ännu ett steg.

Jag har inte jobbat jätteaktivt med att starta upp allt, tills nu. För jag kände själv att jag behövde få kicka igång allt med värsta energiboosten. Det fick jag i söndags på träffen och nu är jag redo. Så redan när jag satte mig i bilen för att åka hem från Borås fylldes min hjärna med massa idéer och direkt efter att jag hade fått lite mat i magen, samt packat upp började jag bocka av det jag ville göra. Åt Team Rynkebys vägnar. Det här ska bli så roligt och jag känner själv att jag har lite koll på läget eftersom jag var den lokala PR-ansvarige förra året. Nu är jag teamets ansvarige och det är jag mycket glad över.

I 1,5 timmar som det tar att åka från Gränna till Borås växlade jag mellan den här låten och den här. Dem två är mina absoluta favoriter just nu. Lyssna på dem, för det gav mig otrolig energi och massor av inspiration. Jag menar, jag borde ha varit trött i söndags efter att jag vaknade halv sex och en heldag med aktiviteter efter det. Men det var jag inte, utan vid midnatt var jag tvungen att tvinga mig själv till att lägga ifrån mig datorn och släcka lampan. Jag tyckte redan innan att jag bodde i datorn och mobilen, något jag har försökt skära ned på. Nu lär jag absolut bo i datorn och mobilen stora delar av dagen. Som igår när jag vaknade superpigg av mig själv klockan 7 och ville fortsätta där jag slutade i söndags kväll.

4 reaktioner på ”Mediaansvarig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *