Reunion i Karlstad

Allmänt

Efter en hotellfrukost på Scandic med mamma i Jönköping igår hoppade jag in i bilen tillsammans med fyra andra Team Rynkebyare från i år eftersom vi skulle ha återträff. Vi visste inte vad som fanns på programmet eftersom det var en hemlighet. Men när vi väl var framme på Scandic City i Karlstad tillsammans med alla andra som skulle vara med på återträffen fick vi reda på att vi skulle besöka stadens kännedom. Löfbergs Lila såklart… Vi fick en liten presentation om hur kaffe tillverkas, vilket var mycket intressant. Efteråt var det provsmakning av olika kaffesorter, men eftersom jag verkligen inte gillar kaffe hoppade jag över den biten.

Nästa stopp var i Karlstads curlinghall, som för övrig är en av Europas största och finaste hallar. Vi skulle testa på curling och efteråt spela en match. Jag har faktiskt testat sporten en gång tidigare (för många år sedan) och då gick det inget vidare, igår gick det mycket bättre och jag kände att jag hade någorlunda kontroll. Men jag som många andra bjöd på en ordentlig vurpa. *Skrattfest*. Jag gillar inte att slå mig, därför är jag väldigt försiktigt ute på hal is och på andra ställen för den delen också. Men den här gången gjorde det inte ont, dock trodde jag att jag skulle ha träningsvärk i diverse muskler idag eftersom det var många nya rörelser.

Efter att vi hade minglat lite åkte vi tillbaka till hotellet och på kvällen var det en höstbuffé till middag. Riktigt god och bra mat, med massor av alternativ. Jag saknade dock någon sötsak, så som efterrätt eller chokladbit eller liknande och jag var inte ensam om det. Samtidigt blickade vi tillbaka på gamla minnen och vi fick se foton som vi inte hade sett tidigare. Kvällen slutade inte förrän halv tre i natt för min del, eftersom det var för trevligt för att tänka på något annat än att vara i nuet.

Konstigt nog var jag varken trött igår eller idag, trots att jag vaknade flertalet gånger i natt. Efter hotellfrukosten och en kanelbulle åkte vi hemåt igen.

Vilken fantastiskt fin helg det blev, jag har haft så roligt, jag har pratat otroligt mycket och jag har sinnesmässigt både varit ett år tillbaka i tiden och ett år framåt i tiden samtidigt som det var längesen jag befann mig så mycket i nutiden. Jag går ju in i nästa års team också, som vissa andra, men jag vill absolut inte släppa taget om det här året och dem fina vännerna jag har fått.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *