Jag vann en cykel

Allmänt

När jag var i Kalmar och kollade på triathleterna gick jag en lättare tipspromenad och skrev någon motivering om varför just jag skulle vinna. Så som man gör i princip i de flesta tävlingarna och när det är så lätt varför inte deltaga. Jag tycker sådant är roligt och det tar ingen energi ifrån en. Men eftersom jag är med i var och varannan tävling, flertalet gånger i veckan glömmer jag snabbt av att jag har varit med. Det är sällan man vinner och oftast är det slumpen som avgör. Men ibland händer det, att man vinner alltså!

Jag fick ett mail som jag trodde var ett sådant mail som man alltid får, ”Grattis till vinsten”. Den kategorin av mail brukar oftast hamna i skräppostfiltret men den här gången gjorde det inte det. Så jag läste och försökte komma på vad det gällde. För jag hade ärligt talat glömt bort att jag var med i den där frågetävlingen. Men lycklig blev jag när jag insåg att det faktiskt var på riktigt.

I mitten av förra veckan hämtade jag upp vinsten i Jönköping, en splitter ny fitnessbike från Mercedes Benz. Alltså vad man ska göra med den vet jag inte ännu, vad gör man med en fitnessbike? Det är ju ingen MTB, men den liknar en väldigt mycket. Jag ska forska vidare för att få en klarhet i vad jag kan använda den till. Om jag inte hade sålt min gamla racer så skulle jag numera ha fyra cyklar, men som tur är är samlingen inte större än tre.

”Man kan aldrig vinna en tävling om man aldrig ställer upp i en!”, och visst att det går flera hundra tävlingar innan man vinner, fast jag lovar att det händer. Det händer någon gång i livet. 2012 tror jag det var, då hade jag ett turår och vann otroligt mycket. Jag har bland annat vunnit en kryssning till Riga, en startplats till Tjejmilen, flertalet presentkort och nu en cykel som måste vara den största vinsten jag vunnit.

4 reaktioner på ”Jag vann en cykel

  1. Alltså jag har aldrig hört talas om fitnesscykel…. Men tänker mig att det ser ut som en schysst pendlarhoj, en bra stadscykel helt enkelt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *