Nystart

Hälsa

Ända sedan i början av maj, faktiskt när jag var tillbaka från det första träningslägret har jag tänkt att jag vill ha en nystart. Jag vill att det ska hända något nytt, att det ska ske en förändring på något sätt. Jag fick en nytändning från ingenstans, jag tror att mycket berodde på att april var en stressig månad och när jag väl kom iväg från verkligheten över en helg började jag inse massa olika saker. Då kom jag hem igen som en ny, positiv Clara som bara ville något mer. Alltså den helgen var årets underbaraste och ska jag vara helt ärlig vet jag inte varför. Jag tror det var en kombination av massa saker.

Efter det insåg jag att vardagen inte handlar om att veta allt om alla, eller veta allt som händer i olika tvserier, tidningar osv. Jag fick en insikt i att jag kan låta det gå ett tag och senare kolla efter, kolla det som intresserar mig. Jag började också förstå hur många timmar om dagen som jag ägnar åt sådant och sa till mig själv att det kan få en till två gånger om dagen, resterande kan du göra något bättre av. Som att gå ut, som att göra något annat mer kreativt eller liknande.

Men jag hade lite för mycket att göra precis då jag tänkte köra på en nystart, att jag sköt på det, eller jag tillämpade några nya vanor. Det är jag jätteglad över för än, några veckor senare, tänker jag ungefär på samma sätt, i alla fall när det kommer till att vara uppdaterad. Dock har jag haft lite för lite att göra vissa stunder så då har jag gått tillbaka till det där ständiga online-mode ändå. Sålänge jag själv har kontroll över det går det bra, tänker jag.

Nu däremot är jag otroligt sugen på en nystart i någon form, alltså kicka igång den där nystarten jag kände för i början av maj. Men på vilket sätt har jag inte listat ut ännu. Jag känner för att minska datortimmarna, öka utomhustimmarna och minska lite på godsakerna. Jag måste fundera lite till! Jag läste Petras inlägg om att hon också var sugen på en nystart nu, alltså inte efter jul/nyår eller efter sommaren, just nu. Jag tror att hon och jag tänker lite i samma banor där, förutom att hon fokuserade mer på karriären och jag lite mer på livsstilen. Men just nu är tidpunkten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *