Isaberg

Hälsa

Jag vet inte var jag ska börja, helst av allt vill jag behålla så mycket som möjligt hos mig för att inte förstöra något fint minne. Men samtidigt vet jag att dem kommer inte stanna kvar i hjärnan lika länge som nedskrivet…

I fredags körde jag mot Isaberg för en hel helg där. Träningsläger med Team Rynkeby väntade och visst att jag var förväntansfull och såg fram emot det, men att det skulle bli SÅ bra visste jag inte. Alltså vilken helg jag har haft, eller vi har haft. Vi som ett team. Nästan alla var där, alla kämpade på otroligt bra, vi lärde känna varandra mycket mer och jag har älskat alla stunder.

Under fredagsturen rullade vi nästan sju mil för att sedan avsluta med pasta carbonara i restaurangen och rolig team-building. I lördags startade vi redan efter frukostbuffén och målet för dagen var femton mil. Men väl tillbaka på anläggningen blev det nästan sjutton eftersom jag var i andraklungan och vår motorcyklist hade ingen GPS, vilket ledde till att vi missade en avfart och fick cykla två mil längre. Men det var ett äventyr i sig och det gav bara mer träning åt oss. Dock var jag ganska trött när jag kom tillbaka sen.

Under lördagen regnade det hela förmiddagen också (mycket bättre med regn än snö, som det tydligen kom i Jönköping), samt att temperaturen inte var speciellt hög så vid varje stopp frös jag. Men det blev finare på kvällen. När alla blir trötta gör vi också småfel, eller ibland stora fel. Även jag, jag råkade tappa min vattenflaska. Som tur var hade jag bara tre-fyra cyklister bakom mig och mekbilen sist i klungan plockade upp den. Så det gick bra. Någon dikeskörning hade vi också i klungan, samt en punktering. Glatt humör fanns det i alla fall gott om.

Det blev snabbt söndag (jag som hade trott att helgen skulle bli lång) och rundan bjöd på närmare tio mil (varav 3km grusväg, vilket var en utmaning i sig). Solen sken och det var underbart. Jag kände mig otroligt stark, vilket jag var glad över. För det var inte det jag hade trott efter tredje dagen i sadeln, efter två sjukveckor (med både magsjuka och förkylning).

Alltså vilken helg jag har haft! Jag tycker det är så tråkigt att helgen redan är över och jag längtar redan tills nästa träningsläger som är om tre veckor. Hoppas att dem veckorna går snabbt, för jag vill bara tillbaka. Wow, vad glad jag är!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *