Junilistan

Allmänt

Ny månad, den första sommarmånaden står vid dörren. Om jag får säga det själv så tycker jag det känns helt knasigt. Sommaren 2015 är alltså här, men det känns inte alls så. Tiden den bara rusar iväg också. Mina majutmaningar klarade jag av riktigt bra tycker jag, det som inte gick vägen var ett löppass i t-shirt eller att ta årets första dopp. Det är alldeles för kallt för dem små utmaningarna. Men när jag skrev upp dem var jag helt säker på att vädret skulle få en vändning som maj aldrig fick, hela månaden har varit kallare än någonsin.

Något jag är otroligt stolt och nöjd över är min cykling. Jag hade som mål att under april månad cykla hundra mil, men jag blev sjuk i två veckor och det saknades ca 35 mil den gången. Jag hade samma mål för maj att även då komma upp i ytterligare hundra mil, det klarade jag av och dessutom kom jag ikapp dem milen jag missade i april. Så nu är jag uppe i över 200 mil som jag alltid haft som mål. Nöjd och glad!

Jag är överlag väldigt nöjd över maj månad, den har varit lugn, med många skojiga cykelturer runt om i landet (en del mycket spontana). Jag är otroligt glad över att ha fått uppleva allt det jag har gjort. Samtidigt har nog den här månaden varit den lugnaste på väldigt länge, jag har kunnat stänga av jobbet dem dagarna jag faktiskt är ledig och dessutom har jag då haft färre saker att göra. Därför har jag också fått känna på min rastlöshet, som kanske inte har varit det roligaste. Men ändå skönt, eftersom kroppen har fått stressa ner.

Juni hoppas jag kommer se ut såhär:

[x] Cykla Tjejvättern, Halvvättern och Vätternrundan

[x] Den 15 juni avslutar jag #blogg100

[x] Åka iväg på släktkalas samt fira Midsommar med familjen

[x] Köpa mig en ny Macbook

[x] Avsluta en omgång med simskolor och samtidigt påbörja en ny

[x] Cykla, cykla, cykla och förbereda mig det sista inför Paris

[  ] Bada i sjön

[x] Umgås med en vän

[  ] Gå barfota i gräset

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *