Drömyrket

Drömmar

⇒ Roligt
⇒ Varierat
⇒ Högt tempo
⇒ Inte beroende av plats, alltså yrket ska finnas överallt i Sverige och helst i världen också
⇒ Utmanande
⇒ Det ska helst gå att kombinera med andra uppgifter
⇒ Det ska inte vara jättesvårt att få jobb

Jag har ganska tydliga krav på vad mitt drömyrke ska innehålla, nu är problemet att jag ännu inte har hittat det rätta. Så sitter du inne på svaret, hjälp mig gärna! För vissa stunder blir jag tokig, ibland vill jag stanna kvar i min box, där jag är trygg. Ibland vill jag bara vidare, jag vill utvecklas och känna att jag är påväg någonstans. Men punkterna ovan sätter stopp för mig. Sen vet jag att man kan inte alltid få som man vill, men jag ska göra allt för att komma på svaret. Vet du vilket yrke det är jag menar?

2 reaktioner på ”Drömyrket

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *