Nyårsafton

Allmänt

Jag tycker alltid det är lite sorgligt när ett år tar slut, när december tar slut och det åter igen börjar om på januari. Den här gången var det inte lika farligt, för 2014 har inte varit mitt favoritår. Så jag var ganska redo för 2015. Några speciella nyårstraditioner skulle jag inte säga att vi har, för det brukar variera från år till år. Dock blev denna afton väldigt lik förra årets.

Vi firade tillsammans med faster och en kusinen med familj i Örserum. Så ett ganska så lugnt, trevligt och härligt sällskap på tio personer. Vi delade upp arbetssysslorna, vi stod för förrätten. Så nyårsmenyn 2014 blev en toast Skagen, följt med oxfilé och hasselbackspotatis, till sist en marängsvissbomb eller vad man ska kalla den. Mellan middagen och tolvslaget spelade vi sällskapsspel, vilket ledde till skrattfest.

När det bara var några få minuter kvar till 2015 gick vi ut för att kolla på raketer. Örserum är en liten by, men ändå var det en hel del färgkreationer i luften. Man såg och hörde även blinkningar ända från Gränna, en mil bort. Nyårsafton blev lyckad! Tack alla!

GOTT NYTT ÅR!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *