Det höga tempot

Hälsa

Jag har alltså de senaste tio veckorna haft fullt upp att underhålla alla mina jobb, underhålla min familj, min vänner och mig själv. Jag har jobbat mycket på att verkligen få in något lite extra varje dag, som jag själv vill göra, som jag blir extra glad av. Träningen kan också ha varit bra att underhålla, men det har hamnat lite på is de senaste veckorna. Jag åkte på en förkylning som inte släppte på en månad, kanske var det från det höga tempot i vardagen, kanske var det från alla människor jag träffar var dag, eller så var det helt enkelt bara min tur att bli förkyld just nu. Men nu äntligen har det släppt och förra veckan kom jag igång med lite träning igen, efter att inte ha tränat sedan Lidingöloppet i slutet av september. Dock tror jag att jag behövde lite distans till träningen, för att sedan kunna ta tag i det igen. Ska jag vara riktigt ärlig är jag glad över att jag har varit förkyld för att inte lägga till ytterligare ett stressmoment i min vardag, alltså att få in träningen, eller bli stressad över när jag inte får till träningen. Så nu löste det sig automatiskt.

Jag jobbar alltså väldigt mycket, eller kanske inte exakt just nu i skrivandets stund. Men jag har gjort det under hösten och snittet på en helt oplanerad, ledig dag har legat på en var fjortonde dag om jag har haft tur. Alltså har jag varit ledig typ två dagar den här hösten. Fast nu talade jag inte riktigt sanning för jag har precis kört igång nu igen efter en veckas höstlov. Planen från början var att vara helt ledig och komma ikapp med allt som jag samlat på mig på listan. Men även förra veckan jobbade jag två dagar. Allt som var planerat att hinna med, hann jag inte med så självaste tempot har jag inte dragit ned på. Men jag fick i alla fall vistas lite mer på hemmaplan än annars och det var skönt. Så nu ska jag köra hårt de sista sex veckorna innan jullovet.

Men jag trivs så otroligt bra i mig själv, i mitt liv den här hösten. Jag vill gärna vara med på alla ställen och jag vill göra allt jag kan, men dygnet kunde gärna ha några minuter extra för att inte ha den höga temponivån hela tiden. Men som sagt, så älskar jag det just nu. Jag är så otroligt glad! Sedan finns det självklart saker jag vill hinna med ännu mer, men som jag helt får prioritera bort, saker som mitt liv bestod av bara för några månader sedan. Livet ser lite annorlunda ut den här hösten!

2 reaktioner på ”Det höga tempot

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *