Nikon d7100

Allmänt

Jag unnande mig även en ny kamera förra veckan. Jag har länge gått och tänkt på att jag vill vara ägare till en systemkamera och lära mig fota riktigt fina bilder. Fotointresset har verkligen växt det senaste året, från att knappt ha varit något några år tillbaka till att fota många gånger varje dag. Jag tänker mer på hur en bild är uppbygd och jag vill också kunna leverera fina bilder. För mig är det även viktigt om man vill ha en bra blogg, kanske var min åsikt en annan när jag började blogga för över två år sedan. Men nu är helheten viktig för mig och framförallt ska det finnas bilder som tilltalar. Jag gör även många saker bara för att få ta fina bilder.

Jag har också skrivit tidigare på bloggen att jag haft tanken och längtan efter att bli mycket bättre. Så nu införskaffade jag mig en systemkamera till min samling (1 äventyrskamera, 1 kompaktkamera och nu 1 systemkamera), visst är det lustigt att Jag har så många olika kameror, ändå brukar jag ofta använda mobilkameran och innan dess har jag inte alls gillat att fota, eller bli fotograferad. Men nu är åsikten en annan och jag kan känna tillhörighet till min annars fotointresserade familj. Jag försöker var dag lära mig något nytt och nu den här tiden försöker jag lära mig min nya kamera. Jag har längtat så mycket efter det här och jag längtar efter att få lära mig ännu mer. Jag är så otroligt nöjd över min investering och ska allt se till att den används mycket. Jag är i alla fall jätteglad över att min syster är en så otroligt duktig fotograf att hon kan lära mig lika mycket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *