Födelsedagen

Allmänt

28 december är min dag. Och jag älskar det! Jag älskar att fylla år då! Även fast det finns lite nackdelar med det (vänta SÅ länge efter körkortet och att man går miste om ett år där man går gratis till tandläkaren), men tänk att man kan få de julklapparna som man inte fick, att husen är julfina (jag älskar julen), vanligtvis snö (jag älskar snön), det är sådär mörkt och mysigt utanför, många är lediga kring jul, jag har själv alltid varit ledig på min dag och så är ju december den bästa månaden på året. Så de där nackdelarna har bara varit jobbiga förra året då man fyllde 18 år, men jag kan nöja mig med det.

Min 19 årsdag var hur fin som helst i lördags. God julfrukost, födelsedagsfika med mormor och morfar då jag fick smörgåstårta och på kvällen kom faster med nästan hela kusinklanen. Till middag lagade vi potatisgratäng med fläskfilé och till efterrätt blev det marängsviss (men vi bytte ut bananerna till bär). Det är riktigt sällan det går en födelsedag utan en tårta, men jag gillade det på det sättet det blev. För den som vill veta vad jag fick i present så var det en Canon kompaktkamera med tillbehör, några lotter, pengar, euro, ett biobesök, en chokladask, ett presentkort på Intersport och massvis av tulpaner samt rosor. Sedan väntar jag på två paket som inte riktigt hunnit med mellandagsledigheten på posten. Jag tror mina nära och kära känner mig för väl, jag fick precis allt jag har önskat mig. Så även denna gång, samma visa under julen. Jag har aldrig fått precis allt det jag har önskat mig tidigare och jag är riktigt riktigt nöjd. Jag har verkligen haft världens bästa vecka, med fantastisk jul och en underbar födelsedag.Jag har aldrig varit såhär nöjd. Tack alla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *