Nyårsafton

Allmänt

Jag hade en jättefin Nyårsafton. Vi firade lite lugnt hemma hos faster med ena kusinen bland annat. Trerätters med en toast till förrätt, oxfilé till varmrätt och pannacotta till dessert var det på menyn. Supertrevligt och supergott, precis i min smak. Mellan middagen och tolvslaget spelade vi sällskapsspel, vilket helt var något annat än vad vi är vana vid. Men något jag tycker är riktigt roligt, speciellt om man är några stycken. Tolvslaget kom och några raketer fick även jag se, men inte alls i närheten av hundrafyrtiotusenkronors-raketerna på Bonfire Night i Oxford.

Och nu är det 2014. Ett helt nytt år. Ett helt år kvar tills december kommer igen. Jag har inte riktigt hunnit att tänka på det där ännu, att det är januari alltså. Jag ville helst av allt att det skulle vara december några dagar till, just för att det är den bästa månaden. Menmen snart har jag fattat att allt är på riktigt, att det inte längre är 2013 och då ska jag försöka knåpa ihop en årsresumé, likaså planerna för det här året kommer komma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *