Glädjebesked

Drömmar

Jag hade helt glömt bort det, eftersom jag visste att det skulle ta en till två månader. Men sedan förra veckan kom jag och tänka på det att det hade gått lite mer än en månad sedan sist. Sedan dess har jag väntat spänt, tänkt på det många gånger och velat att varje email jag fått ska handla om det…

JAG KOM IN!!! Jag är antagen till läkarprogrammet i Riga till våren. Idag när jag minst anade det, när jag kände mig lite deppig över maten så fick jag ett mail. ”Hej Clara! Jag har härmed nöjet att meddela att du är antagen till RSU!”. Som jag har längtat efter det där beskedet, som jag kämpade med att få i ordning allt inför ansökan, som jag många gånger kanske tagit det lite för givet att jag vissa gånger fått hejda mig och tänka att än är det inte 100. Men nu händer det verkligen på riktigt. Samtidgt som jag är överlycklig, är jag också lite rädd. Allt är så läskigt, det kommer garanterat skilja sig från Oxford, det kommer garanterat skilja sig från Gränna, Sandagymnasiet och allt annat jag är van vid. Det kommer bli tuffa år, men samtidigt är det något jag så gärna vill! Nu börjar bara ett ordnande och fixande tills januari. Det som varit så skönt att slippa när jag äntligen landat här i Kidlington. Bara att acceptera min plats, fixa ekonomin, fixa bostad i en hel ny stad för mig, bara att läsa in sig på allt, bara förbereda sig för tufft arbete, bara att plugga ännu mer engelska och bara vara lycklig. Är det min nya hemstad, 6 år framöver?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *