Söndag

Resor

Åh vad jag älskar dessa dagar. De dagar man kan leva i nuet och endast fundera på hur dagen kommer se ut. Lika mycket älskar jag Combat. Så det var vad som stod i planeringen, men innan dess pilates. Och där krävs det verkligen styrka samt koncentration. Eftersom dagen även idag var strålande svalkade vi oss i havet. Atlanten var hur skön som helst och lite salt också. Men en dag som denna var det perfekt.

Till lunchen gick vi till poolbaren vid hotellet (alltså inte vår avdelning, eftersom vi bor på aparthotel som är en typ av lägenhetshotell). Sedan blev det någon timme vila vid poolkanten. Den poolen är mycket finare och vackrare, samt att det är roligt att se något annat också. Jag känner mig numera lite som en kräfta igen och då har jag inte solat mycket, men det blir en del när man vistas i solen under dagen (trots mycket solkräm).

Eftermiddagen startade vi med aqua aerobics, något som gav mig fruktansvärd träningsvärk i anklarna från gårdagens pass. Har aldrig känt de musklerna tidigare. Sen hade vi sett fram emot Bootcamp med vår favoritinstruktör Lena men eftersom det är fitnessveckan som börjar i morgon, blev det passet ändrat till någon fånig aerobics. Det var mindre roligt. Tänk, jag avskyr aerobics i vanliga fall och det här var ännu värre. Men jag avslutade i alla fall min söndag med stretch. Något som jag absolut kommer sakna när jag kommer hem. Det har varit så skönt för kroppens muskler att få en omgång varje kväll klockan 18 för att jag ska ha mindre värk och bli mer rörlig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *