Lördag

Resor

Idag vaknade vi verkligen till soluppgången. Vi gick upp lite tidigare för att äta frukost och för att sedan bege oss iväg på en powerwalk. Destinationen var Lighthouse som är den närmsta punkten till Afrika och vid riktigt klara dagar kan man se kontinenten. Vi valde att gå dit eftersom vi hört att det ska vara så vackert där och för omväxlingens skull. Så vid niotiden började vår walk och ganska så snart var vi uppe. Innan vi var framme var det en ganska så brant stigning på en smal väg. Vi gick på asfalten i en passage med berg och vulkaner runt om oss. Vi såg en ödla och vi hörde de vilda getterna när de bäade. Solen gassade och det började snabbt bli varmt.

Vi valde nog rätt dag att gå dit. Väl på toppen var det underbart vackert. Vi inbillade oss att vi såg fastlandet långt där borta (kanske inte, men vi kan låtsas). Tillbaka vid utgångspunkten valde vi att ta den sista biten genom den lilla byn Las Playitas som endast ligger fem minter via stranden från Playitas resort. Kilometerräknaren stannade på 16 och klockan på lite mer än tre timmar (med ett antal fotostopp) efter vår lilla lördagsutflykt.

Till lunch besökte vi den italienska restaurangen som finns på resorten och därefter spanade vi in hotellets pool. Som var hur underbar som helst (tidigare har vi bara besökt vår avdelnings pool).

Om vi ser till dagens träning, vi kunde inte missa favoriten Aqua aerobics, tätt följt av cirkelträning och stretch. Dagen såg alltså lite annorlunda ut mot de andra dagarna, vi ägnade helt enkelt den här lördagen åt lite orienterande på plats för att upptäcka nya fina ställen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *